Hoşgeldiniz  

NE KADAR SAMİMİSİNİZ GÖRELİM: CHP’NİN CADI AVI AKDENİZ’E DE UĞRAYACAK MI?

admin | 25 Nisan 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP, kendisinden ayrılarak seçimlerde bağımsız ya da başka partiden aday olan isimlere çalışan üyeleri için ihraç süreci başlattı. Akdeniz’de de CHP’nin adayı olmasına karşın DEM Parti adayları için oy çalışması yapan partili isimlerin de ihraç kapsamında değerlendirilip, değerlendirilmeyeceği de merakla bekleniyor.

CHP’de muhalif isimlere karşı başlatılan cadı avı Mersin’de 3 ilçede yoğunlaşırken, Akdeniz ilçesi için de CHP Genel Merkezi’nin nasıl bir tutum takınacağı merakla bekleniyor.

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ ADAYLARI BAŞKANLIK İÇİN CHP’YE DEĞİL, DEM’E OY İSTEDİ

CHP, Akdeniz’de belediye başkan adayı çıkarmasına karşın hem belediye meclis üyesi adayları hem de örgütten çok sayıda isim DEM Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayları için çalışmış, CHP’li isimlerin bu çalışmaları da basında yer almıştı.

SEÇER BİLE, AKDENİZ ADAYINI SAKLADI, HER FIRSATTA DEM’LİLERLE BULUŞTU

CHP’nin Akdeniz için çıkarttığı belediye başkan adayı Nesibe Teker Hazim’in sahada alışmadığı hatta görünmediği haberlerinin yoğunlaşmasına rağmen, CHP’den herhangi bir açıklama gelmemişti. Hazim’in seçimden sonra ilçe örgütünü ve Büyükşehir seçimlerini kazanan Seçer’i ziyaret ederken kullandığı “Çok çalıştık, herkese teşekkür” mesajları da şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Öyle ki CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer bile Akdeniz’deki hiçbir programında Nesibe Teker Hazim’i yanına almamıştı.   

CHP İL BAŞKANLIĞININ İFTARINDA BİLE DEM’LİLER VAR, HAZİM YOK!

Hatta CHP İl Başkanlığı Güneydoğu il derneklerini davet ettiği iftar sofrasına DEM Partililer tam kadro katılırken, CHP’li Akdeniz adayı Hazim, ortalıkta yine görünmemişti.  

CHP, AKDENİZ İÇİN İHRAÇ MEKANİZMASINI İŞLETMEZSE, İTTİFAKI DA KABUL ETMİŞ SAYILACAK!

Mersin özelinde DEM Parti ile ittifak yaparak, Akdeniz ilçesindeki adayına rağmen kendi seçmenini meclis üyesi adayları, örgüt üyeleri düzeyinde destekleyen CHP, üyelerinin başka bir parti veya adaya çalışması gerekçesiyle üyelerini ihraç etme genelgesini Akdeniz için uygulayıp, uygulamayacağı merak uyandırıyor.

CHP’nin Akdeniz için ihraç mekanizmasını işletmemesi durumunda ittifakı resmen kabulleneceği yorumlarına neden oluyor.

İLGİLİ HABERLER:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle