Hoşgeldiniz  

CHP’DE 3 İLÇEDEKİ MUHALİFLER HEDEFTE: YENİŞEHİR-MEZİTLİ-TARSUS!

admin | 25 Nisan 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Genel Merkezi’nin il/ilçe başkanlıkları ve belediye başkan adaylarına gönderdiği “parti üyesi olup, başka adaya çalışanları bildirin; partiden atalım” talimatının ardından Mersin’de eski CHP’li belediye başkanlarının bağımsız veya başka partiden aday olmasıyla o isimlere çalışan örgüt üyelerini partiden atmak için 3 ilçe öncelikli olmak üzere harekete geçildiği bildirildi.

CHP’de muhalif isimlere karşı başlatılan cadı avı, Mersin’de 3 ilçede yoğunlaştı.

TARSUS, YENİŞEHİR VE MEZİTLİ… 3 İLÇEDEKİ MUHALİF CHP’LİLER PARTİDEBN İHTRAÇ EDİLECEK! BOMBA…

Mevcut belediye başkanıyken, CHP tarafından aday gösterilmeyen Mezitli eski Belediye Başkanı Neşet Tarhan bağımsızdan, Tarsus eski Belediye Başkanı Memleket Partisi’nden ve 2 dönem önce belediye başkanıyken partisi tarafından aday gösterilmeyen Yenişehir eski Belediye Başkanı İbrahim Genç de 2024 seçimlerinde bağımsız aday olmuştu.

Bu 3 isme çalışan CHP üyesi isimler hakkında mevcut ilçe yönetimleri tarafından rapor hazırlanarak, Genel Merkeze sunulması için son hazırlıkların da tamamlandığı iddiası CHP’yi salladı.

CHP GENEL MERKEZİ, ÖRGÜTLERE VE BAŞKAN ADAYLARINA GENELGE GÖNDERDİ

Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Gül Çiftci ve Gökan Zeybek imzasıyla, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderilmişti.

Genelgede 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde elde edilen başarıya üyelerin özverili çalışmalarıyla ulaşıldığı kaydedildi ancak üyeler içinde parti aleyhine ve hatta başla partiler aleyhine çalışan kişilerin olduğuna dikkat çekilmiş, “Her bir partilimiz, yürekten çalışmasını sürdürürken maalesef bazı üyelerimizin partimiz aleyhine, başka parti veya adayların lehine çalıştığı bilgileri edinilmiştir” ifadeleri kullanılmıştı.

Bu genelgeyle 29 Nisan’a kadar raporların Genel Merkeze ulaştırılması talimatı verilmiş ve genelge doğrultusunda muhalif isimlerin ihraç sürecinin başlatılacağı bildirilmişti.

GENÇ, BOZDOĞAN VE TARHAN’A ÇALIŞAN PARTİLİLER İÇİN İHRAÇ SÜRECİ BAŞLIYOR!

Bu genelgeye güvenerek Yenişehir’de İbrahim Genç, Mezitli’de Neşet Tarhan, Tarsus’ta da Haluk Bozdoğan’a çalışan parti üyeleri için kapsamlı raporun tamamlandığı öne sürüldü.

CHP ilçe başkanlıkları tarafından İl Başkanlığına teslim edilen rapor, Genel Merkeze gönderilecek.

Rapor doğrultusunda Genel Merkezin de o isimleri ihraç edeceği CHP kulislerinde açık açık konuşuluyor.    

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’DE 3 İLÇEDEKİ MUHALİFLER HEDEFTE: YENİŞEHİR-MEZİTLİ-TARSUS! için 1 yorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle