Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN COVİD SONRASI İLK ZİYARET SAĞLIK CAMİASINA: KATLEDİLEN DOKTOR İÇİN BAŞSAĞLIĞINA GİTTİ!

admin | 08 Temmuz 2022 | Dünya, Foto Galeri, Genel, Gündem, Sağlık, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Konya Şehir Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, görev yaptığı Şehir Hastanesi’nde bir hasta yakını tarafından katledilmişti. COVİD-19’la mücadelesini sağlıkla aşan İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz da karantina bitimi sonrasında ilk ziyaretini katledilen Doktor Karakaya’nın meslektaşlarına başsağlığı dilemek için sağlık camiasına gerçekleştirdi.  

COVİD-19 tedavisini tamamlayan İYİ Parti GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz, yeniden vatandaşlarla buluşarak, çalışmalarına başladı.

Test sonucunun negatife dönmesinin ardından ilk ziyaretini katledilen Doktor Karakaya’nın meslektaşlarına başsağlığı dilemek için gerçekleştiren Burhanettin Kocamaz, Mersin Üniversitesi Hastanesinde sağlık çalışanlarıyla görüştü. İYİ Parti Akdeniz İlçe Başkanı Ayhan Akşahin, Ortadoğu Hastanesi Mesul Müdürü Doktor Ali Rıza Özdeniz, Tarsus Maya Göz Hastanesi Sahibi Doktor Mehmet Yunus Seven ve İYİ Parti Akdeniz İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte Üniversite Hastanesi çalışanlarına katledilen Doktor Ekrem Karakaya için başsağlığı diledi.

“BEN DE BİR DOKTOR BABASIYIM, BU HADİSELERİ DUYDUKÇA YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ!”

Doktorlar ve sağlık çalışanlarıyla görüşen İYİ Partili Kocamaz, “Doktorlarımıza moral verebilmek için onların acılarını paylaşmak için bugün burada onlarla beraber olduk. Tabi zor bir durum. Ben de bir doktor babası olarak bu hadiseleri duydukça bunları yüreğimizde hissediyoruz ve kesinlikle kabul etmek mümkün değil. Bin bir emekle büyüttüğümüz yavrularımızın caniler tarafından katledilmesini lanetliyoruz. Herkesi suhulete ve çözüme davet ediyoruz” dedi.

Yetkilileri çözüme davet eden Burhanettin Kocamaz, “İnsanlık adına üzüntü verici, kabul edilebilir bir şey değil. Biz bu olayların hepsini kınıyoruz hatta lanetliyoruz ve son bulmasını bekliyoruz. Her defasında -ceklerle caklarla- bu problemlerin çözüleceği ifade ediliyor. Timsah gözyaşları dökülüyor. Maalesef çözüm yok. Yetkilileri de artık çözüme davet ediyoruz. Bu son olsun diyoruz. Bir daha böyle hadiselerle karşılaşmak istemiyoruz. Sizler iyi niyetle şifa dağıtmaya çalışırken birileri de böyle hainlik yapabiliyor. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Sizlerin başı sağ olsun” diyerek tüm hastane çalışanlarına başsağlığı ve çalışmalarında başarılar diledi.

HASTANENİN ARDINDAN ŞEHİTLİĞE GİDEREK, ŞEHİT AİLELERİNİN BAYRAMLARINI TEBRİK ETTİ!

Hastane ziyaretini ardından Kocamaz ve beraberindekiler Akbelen Mezarlığına geçerek Şehitliği ziyaret ettiler. Kurban Bayramı arifesi dolayısıyla şehit mezarlarını ziyaret eden şehit ailelerine bir kez daha başsağlığı dileyen Burhanettin Kocamaz, şehitlerimizin mezarlarına çiçekler bıraktı, dualar etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle