Hoşgeldiniz  

CHP-DEM PARTİ KİRLİ İTTİFAKINDA SON PERDE: SEÇER, AKDENİZ TURUNDA CHP’Lİ AKDENİZ BAŞKAN ADAYINI YANINA ALMADI!

admin | 24 Mart 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin özelinde CHP ile terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ittifak yapmış, bu doğrultuda da CHP “tavşan aday” çıkartarak Akdeniz’de CHP seçmenini DEM Parti’ye yönlendirmek için harekete geçmişti. CHP’li meclis üyesi adaylarının Akdeniz’de DEM Parti adaylarına oy istediğinin ortaya çıkmasının ardından son skandal CHP’li Vahap Seçer’in Akdeniz gezisinde patladı. CHP’nin tavşan adayı Hazim, ortalarda görünmedi.

CHP ile terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti, Büyükşehir’de CHP’ye destek karşılığında Akdeniz ilçesini istemiş, Toroslar’da da CHP’li Belediye Başkan adayını DEM Parti belirlemişti.

CHP, Akdeniz’de kazanma şansı düşük aday çıkartarak, kendi seçmenlerini DEM Parti’ye oy vermeleri konusunda yönlendirmeye başlamıştı.

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ ADAYLARI VARKEN BAŞKANLIK İÇİN AÇIK AÇIK DEM PARTİ’YE OY İSTEDİ!

DEM Parti’ye Akdeniz’de oy kazandırmak için çalışmalara başlayan CHP örgütü ilk olarak CHP’li Meclis üyesi adaylarını DEM Partili adaylarla birlikte Akdeniz’de seçim çalışmasına katılmaları için görevlendirmişti.

CHP’nin Akdeniz’de belediye başkan adayı olmasına karşın CHP’li Meclis üyesi adayları belediye başkanlığı için DEM Parti’ye açık açık oy isterken görüntülenmişti.

CHP’nin bu skandal hamlesine bugün bir yenisi daha eklendi.

CHP, AKDENİZ’İ DEM’E PEŞKEŞ ÇEKTİĞİNİ BİR KEZ DAHA KANITLADI

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bugün seçim çalışmaları kapsamında Akdeniz’de; Karaduvar, Kazanlı, Anadolu ve Adanalıoğlu mahallelerini ziyaret etti.

Seçer’in Akdeniz’de seçim çalışmasını yalnız yürütmesi dikkatlerden kaçmadı. Akdeniz’de adayı olan CHP, Seçer’in bu hareketiyle ilçeyi DEM Parti’ye peşkeş çektiğini de bir kez daha kanıtladı.   

Gittiği her ilçede ilçe belediye başkan adaylarıyla seçim çalışması yapan Seçer’in Akdeniz’de tek başına program yapması da tepkiyle karşılandı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle