Hoşgeldiniz  

“AYRIM YAPMADIM” DİYEN SEÇER, ÖYLE BİR AYRIM YAPTIN Kİ, VAR YA… MHP’Lİ, AK PARTİLİ, İYİ PARTİLİ TÜM MUHAFAZAKâR/MİLLİYETÇİ İŞÇİLERİ “KIYDI!”

admin | 24 Mart 2024 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Her fırsatta ayrım yapmadan hizmet ettiğini söyleyen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in bu sözü, akıllara göreve geldiği günden bu yana 4 bin 500’ü aşkın milliyetçi/muhafazakar kökenli işçiyi ittifak ortağı HDP’lilere yer açmak için haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden ettiğini getirdi.

Mersin Büyükşehir tarihinin en büyük işçi kıyımını gerçekleştiren CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, milliyetçi/muhafazakar kökenli ne kadar işçi varsa ayrım yapmadan haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden etmişti.

KILIÇDAROĞLU’NUN NAMUS SÖZÜNÜ DE SEÇER YÖNETİMİ YERLERE ATTI!

Dönemin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hiçbir işçinin işlerinden edilmeyeceğine ilişkin namus sözü vermesine karşın, Mersin Büyükşehir Belediyesinden CHP’li yönetim tarafından 4 bin 500’ü aşkın personel işini kaybetti.

Kıyıma uğrayan işçilerin haksız ve hukuksuz bir şekilde iftiralara uğrayarak işlerinden edildiği mahkeme kararlarıyla da kesinlik kazandı.

2019’un kış ortasında başlayan kıyım halen devam ederken, toplamda 4 bin 500>’ü aşkın milliyetçi kökenli işçi işlerinden edildi.

MÜFETTİŞ SORUŞTURMASININ ARDINDAN SAVCILIK SORUŞTURMASI DA DEVAM EDİYOR

Müfettiş soruşturmasının ardından Savcılık soruşturması da devam eden işçi kıyımları nedeniyle Mersin Büyükşehir Belediyesi de ödenecek tazminatlar nedeniyle büyük bir kamu zararının altına girdi.  

Oluşan kamu zararı nedeniyle Sayıştay’ın suç duyurusunda bulunmasıyla birlikte davayı kazanan işçiler tek tek Emniyet’e bilgilerine başvurulmak için çağrılıyor.

HİÇ AYRIM YAPMAMIŞ-MIŞ: NE KADAR MİLLİYETÇİ VARSA HEPSİNİ İŞİNDEN ETTİ!

Önceki dönemde iş başı yapan çoğu milliyetçi/muhafazakar kökenli işçi, Seçer’in 2019’daki ittifak ortağı HDP kadrolarına yer açmak için çıkartıldı.

MHP’ye ve AK Parti’ye oy veren işçilerin yanı sıra İYİ Parti’ye oy veren yine milliyetçi isimler de belediyeden uzaklaştırıldı.

CHP’li Seçer, milliyetçileri hiç ayırmadan AK Parti, MHP ve İYİ Parti demeden bütün milliyetçi kökenli işçiye kapıyı gösterdi.

İYİ PARTİLİ MİLLİYETÇİLER DE İŞLERİNDEN EDİLDİ!

İYİ Parti’den son tepki de İl Başkan Yardımcısı İsmet Bulut’tan geldi. İYİ Partili Bulut yaptığı sosyal medya paylaşımında, CHP’li Seçer’e sert tepki gösterdi.

İYİ Partili Bulut, “Vahap Seçer Belediye Başkanı olur olmaz Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden işten çıkardığın, başta benim eşim olmak üzere tüm suçsuz yere çıkardığın insanlar raporlu iken işten çıkardığın insanları ekmeğinden ettin. Bunların hesabını vicdanen 31 Mart’ta vereceksin, o hak yerini bulacak” diyerek tepkisini dile getirdi.   

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

“AYRIM YAPMADIM” DİYEN SEÇER, ÖYLE BİR AYRIM YAPTIN Kİ, VAR YA… MHP’Lİ, AK PARTİLİ, İYİ PARTİLİ TÜM MUHAFAZAKâR/MİLLİYETÇİ İŞÇİLERİ “KIYDI!” için 1 yorum

  1. Yener çiftçioğlu dedi ki:

    İyi partililer elinizi vicdanınıza koyma vakti işte şimdi onlar nasıl demle ortak olduysa sizlerde büyükşehir de birlik olup Osmanlı tokatını bunlara vurmak gerek Mersin kandil olmamalı🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle