Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ YENİŞEHİR MECLİS ÜYESİ ADAYI DEM PARTİ İÇİN OY İSTİYOR, HEM DE AKDENİZ’DE! SKANDALDA 2. PERDE…

admin | 17 Mart 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin özelinde kurulan CHP-DEM Parti kirli ittifakında yeni skandal görüntüler ortaya çıktı. CHP’li Akdeniz Meclis üyesinin CHP’nin adayı olmasına karşın ev ziyaretlerinde DEM Partili adaylarla Akdeniz’de oy istemesinin görüntülerinin dumanı hala tüterken, bu sefer de CHP’li Yenişehir Meclis üyesi adayı seçim bölgesi olmamasına rağmen DEM Partililerle Akdeniz ilçesi için birlikte seçim çalışması yaparken görüntülendi.

CHP-DEM Parti birlikteliği artık ilçe sınırlarını da aştı, CHP’li adaylar seçim bölgelerinin de dışına çıkarak sadece Akdeniz’de aday çıkartan DEM Partililerle birlikte seçim gezilerine katılmaya başladı.

Daha önce CHP’li Akdeniz Meclis Üyesi ve Adayı Bayram Yıldırmaz, partisinin Akdeniz’de belediye başkan adayı çıkartmasına rağmen, DEM Parti’nin “İstiklal Marşı okumak zorunda değilim” diyen Adayı Nuriye Arslan’la birlikte DEM Parti’ye oy istemek için seçim çalışması yaparken görüntülenmişti.

Bu görüntüler de CHP’nin Akdeniz’de düşük profilli tavşan adayı DEM Parti’ye destek olmak için çıkarttığı yorumlarını güçlendirmişti.

CHP’NİN YENİŞEHİR MECLİS ÜYESİ ADAYI, AKDENİZ’DE CHP’Lİ ADAY İÇİN DEĞİL, DEM’Lİ ADAY İÇİN OY İSTİYOR, İYİ Mİ!!

Bu skandal görüntüler gündemde hala sıcaklığını korurken, Akdeniz’de belediye eş başkan adayları için firma gezileri yapan DEM Partilerle eşlik eden yeni bir CHP’li Meclis Üyesinin görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

Üstelik bu sefer ki CHP’li Meclis Üyesi adayı Akdeniz’den değil, Yenişehir’den.

CHP’nin Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Necmettin Cabadak’ın, Akdeniz’de firma turu atan DEM Partililerle Akdeniz’de oy istemek için seçim çalışmasına katılması büyük tepki çekti.

DEM Parti’nin Akdeniz Belediye Eş Başkan Adayı Hoşyar Sarıyıldız ve Mersin Milletvekili Ali Bozan’la birlikte firma gezilerini birlikte yapan CHP’li Meclis Üyesi Adayı Necmettin Cabadak’ın kendi partisi için değil de DEM Partili adaylar için oy istemesi hem de seçim bölgesi dışında oy istemesi skandalın boyutlarını daha da büyüttü.   

SKANDALDAKİ İLK GÖRÜNTÜLER BU HABERLE ORTAYA ÇIKMIŞTI:

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle