Hoşgeldiniz  

BOMBA… CHP’Lİ AKDENİZ MECLİS ÜYESİ DEM’İN ADAYIYLA BİRLİKTE CHP’YE DEĞİL, DEM’E AÇIK OY İSTİYOR… SEVSİNLER SİZİN ATATÜRKÇÜLÜĞÜNÜZÜ!

admin | 14 Mart 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin DEM Parti’ye kendi seçmenini yönlendirmek için belediye başkan adaylığı bile olmayan düşük profilli aday çıkarttığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz gün çekilen fotoğrafta CHP’li meclis üyesi adaylarının bile DEM Partili adaylar için seçim çalışması yaptığı hatta kendi partilerine değil de DEM Parti’ye oy istemek için mahalle toplantılarına DEM’li adaylarla gezdiğinin ortaya çıkması bomba etkisi yarattı.

CHP ve DEM Parti Mersin özelinde açık ittifak yaparken, CHP’nin Akdeniz’de aday çıkarmasına rağmen DEM Partili aday için seçim çalışmasına katılmaları şok yarattı.

FLAŞ İDDİA… CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ YILDIRMAZ, “İSİTİKLAL MARŞI OKUMAK ZORUNDA DEĞİLİM” DİYEN ADAYA AÇIK AÇIK OY İSTEDİ!

CHP Akdeniz Belediye Meclis Üyesi ve 2024 yerel seçimlerinde CHP Akdeniz 6. Sıra belediye meclis üyesi adayı Bayram Yıldırmaz, “İstiklal Marşı okumak zorunda değilim” diyerek belediye meclis toplantısında İstiklal Marşı okumayan DEM Parti Akdeniz Eş Belediye Başkan Adayı Nuriye Arslan ve sürekli olarak güneydoğu illerine sözde Kürdistan tanımlaması yapan DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’ın yanında açık açık DEM Parti’ye oy istediği iddiaları fotoğraflara yansıdı.

CHP’nin kendi seçmenini de Akdeniz’de DEM Parti’ye yönlendirdiğinin açık kanıtı olan bu seçim çalışma fotoğrafı Mersin gündemine bomba gibi düştü.

Tavşan aday çıkartan CHP’nin, seçmeninden belediye başkanlığı için DEM Parti’ye, meclis üyeliği için CHP’ye oy vermesini istediği iddia ediliyordu.

CHP’li Meclis Üyesi ve Adayı Bayram Yıldırmaz’ın DEM’lilerle yaptığı Müfide İlhan Mahallesinde seçim çalışmaları kapsamındaki ev gezisi de tüm iddiaları kanıtladı.

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’ın da CHP’li Yıldırmaz’ın da olduğu seçim çalışmasını sosyal medya hesabından açık açık paylaşması da dikkatlerden kaçmadı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle