Hoşgeldiniz  

KİM TAKAR TASARRUFU, SÖK-TAK DEVAM: BÜYÜKŞEHİR SAĞLAM KALDIRIMLARI SÖKÜP, YENİSİNİ DÖŞÜYOR! YER TARSUS…

admin | 26 Nisan 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yerel seçimlerin tamamlanmasıyla kaldırım sök-tak belediyeciliğine kaldığı yerden devam etti. 3 yıl önce değişim yaptığı Tarsus’un Şehit İshak Mahallesi Nene Hatun Caddesi’ndeki parke taş döşeli kaldırımlar, ihtiyaç yokken sökülüp yeniden yapılmaya başlandı.  

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından özellikle belediye koltuğuna yeniden oturan belediyelerde çalışmalar kaldığı yerden devam etmeye başladı.

CHP’li Vahap Seçer’in yeni dönemde de koltuğa oturmaya devam etmesiyle birlikte yakın zamanda yapılan hizmetler, yeniden sök-tak mantığıyla bir kez daha yapılıyor.

3 YIL ÖNCE DÖŞENMİŞTİ…

Mersin’in hizmetsizlik noktasında en çok şikayet ettiği dönem olan CHP’li Seçer döneminde son kaldırım sök-tak belediyeciliği Tarsus’ta yaşandı. 3 yıl önce yenilenen kaldırımlar, ihtiyaç yokken yeniden sökülüp yenisinin döşenmesi için çalışmalara girişildi bile.

Tarsus’a bağlı Şehit İshak Mahallesi Nene Hatun Caddesi’nde 3 yıl önce döşenen parke taşları sökülerek, yenisinin döşenmesi için Büyükşehir tarafından çalışmalar başlatıldı.

KİM TAKAR TASARRUFU, GENELGEYİ…

Ekonomik krizin derinleştiği ve bu nedenle Hükümet tarafından çıkarılan genelgeye göre genel ilke olarak kamu hizmetlerinin bütçe sınırları içinde kalınarak ayrılan kaynakların üzerinde harcama yapılmasına yol açılmadan azami tasarruf anlayışı içinde yerine getirilmesi gerektiği belirtilmesine karşın CHP’li Büyükşehir’in bu harcaması mahalleli tarafından da tepkiyle karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KİM TAKAR TASARRUFU, SÖK-TAK DEVAM: BÜYÜKŞEHİR SAĞLAM KALDIRIMLARI SÖKÜP, YENİSİNİ DÖŞÜYOR! YER TARSUS… için 1 yorum

  1. faysal genç dedi ki:

    aynı Manisa yunus emre belediyesi dimi !!!

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle