Hoşgeldiniz  

SEN MİSİN DİNİ DEĞERLERİ AŞAĞILATAN? AK PARTİLİ GÜLTAK, CHP’Lİ BOZDOĞAN’I KINADI!

admin | 03 Ağustos 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Haluk Bozdoğan yönetimindeki Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği tiyatro günleri kapsamında oynanan “Çarşaflı Kadın” tiplemesiyle dini değerlerin aşağılanmasına bir tepki de AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan geldi. AK Partili Gültak, CHP’li Bozdoğan’ın öve öve bitiremediği oyunda yaşananları kınadı.

CHP’li Haluk Bozdoğan yönetimindeki Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği tiyatro günlerinde oynanan oyuna tepkiler çığ gibi büyüyor.

Mersin Valiliği oyun hakkında hem idari soruşturma açmış hem de suç duyurusunda bulunmuştu. AK Partili Tarsus Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Altınsucu da dini değerler aşağılandığı, müstehcen içeriklerin yayınlandığı ve bu içerikleri çocukların izlediği gerekçesiyle Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

AK PARTİLİ GÜLTAK KINADI!

CHP’li Tarsus Belediyesi’nin skandal oyunun yayınlanmasına müsaade etmesinin ardından bir tepki de AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan geldi. Gültak, CHP’li Bozdoğan yönetimindeki Tarsus Belediyesini kınadı.

Sosyal medyadan tepki gösteren AK Partili Gültak, “CHP’li Tarsus Belediyesi tarafından tiyatro oyunu adı altında dini inançlarımıza ve Müslüman kadınlara yapılan saygısızlığı kınıyorum” tepkisini dile getirdi.    

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle