Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ MEZİTLİ’DEN SONRA YENİŞEHİR DE PROMOSYONU HALLETTİ! SEÇER’E CHP’Lİ BELEDİYELERDEN YENİ BİR GOL DAHA!

admin | 03 Ağustos 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir’de sözleşmeli işçisinin promosyon ihalesini beceremeyen CHP’li Vahap Seçer’e partili Mezitli Belediyesi’nden sonra partilisi diğer ilçe belediyesi Yenişehir’den de promosyon golü geldi. CHP’li Yenişehir Belediyesi de promosyon ihalesini yaparak işçisine 14 bin 400 TL daha katkı yaptı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Bakanı Vahap Seçer’in işçisi için kılını kıpırdatmadığına son örnek yine partili belediyesinden geldi. Sözleşmeli işçiler için promosyon ihalesinde 8 bin TL’den yüksek rakam almadığı için işçi tarafından kabul edilmeyen anlaşma, Mezitli’den sonra Yenişehir’in de Büyükşehir’e göre yüksek rakamla yaptığı promosyon anlaşmasıyla bir kez daha gündeme geldi.

BÜYÜKŞEHİR’E İLK DARBE MEZİTLİ’DEN GELDİ

CHP’li Mezitli Belediyesi geçtiğimiz hafta promosyon anlaşması yapmış ve işçilerine 18 Bin TL ek kaynak sağlamıştı.

YENİŞEHİR’DE BÜYÜKŞEHİR’E FARK ATTI: 14 BİN 400 TL PROMOSYON!

Bu haberin üstüne dün de CHP’li Yenişehir Belediyesi promosyon anlaşmasını yaptıklarını duyurdu. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sözleşmeli, kadrolu memurlara 14 bin 400 TL’lik anlaşma yapıldığını duyurdu. CHP’li Özyiğit, “Güzel bir Yenişehir için özveriyle emek veren memur, kadrolu, sözleşmeli ve personel limited şirketimizdeki çalışanlarımızı kapsayan 3 yıllık banka promosyonu için 14 bin 400 TL ile en yüksek teklifi veren bankayla anlaşmamızı imzaladık. Tüm emekçilerimize hayırlı olsun” dedi.

MAAŞ GÜNCELLEMESİNİ ANCA YAPTI!

Büyükşehir sözleşmeli işçisine 8 bin TL’den fazla promosyon teklifi bile alamazken, CHP’li ilçe belediyeleri yüksek rakamlarla işçisine katkı sağladı.

Maaş zammını da daha yeni verebilen CHP’li Büyükşehir, geçtiğimiz günlerde sendikayla yaptığı görüşmeye göre en düşük maaşı anca 14 bin 686 TL’ye yükseltebilmişti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle