Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… TARSUS’TAKİ TİYATRO SKANDALINA VALİLİK EL ATTI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI! AFİŞLER APAR TOPAR DEĞİŞTİRİLDİ!

admin | 02 Ağustos 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği tiyatro gösterisinde çarşaflı kadın tiplemesi üzerinden İslami değerlerin hedef alındığı iddiası ortalığı karıştırmıştı. Sosyal medyada yayılan tepki çeken görüntülerin ardından Başsavcılığa yapılan suç duyurusuyla iş büyüdü. Son olarak Mersin Valiliği’nin de idari soruşturma başlattığı öne sürüldü. Tarsus Belediyesi ise bugün yayınlanacak oyunun afişlerini apar topar değiştirdi ve üzerlerine +15 ibaresini koyarak, çocukların girmesini engellemeye çalıştı.

Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği Tiyatro Günlerinde yer alan oyun, İslami değerlere hakaret ettiği ve çocukların izlemesi açısından sakıncalı cinsel içerikli diyaloglar nedeniyle başta sosyal medya olmak üzere çoğu kesimin tepkisini çekmişti.  

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından AK Partili Tarsus Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Altınsucu, Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak suç duyurusunda bulunmuştu.

FLA GELİŞME: MERSİN VALİLİĞİ İDARİ SORUŞTURMA AÇTI!

Oyunda yer alan diyaloglarla ilgili Mersin Valiliği de harekete geçti. Valiliğin Tiyatro günleriyle ilgili idari soruşturma açtığı iddiası kent gündemini salladı.

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN GERİ ADIM: AFİŞLERE +15 İBARESİ EKLENDİ

İdari soruşturma ve suç duyurusunun ardından da Tarsus Belediyesinden çark geldi. Geçtiğimiz gün paylaşılan afişlere, bu akşam oynanacak oyun için çocuklara uygun değildir anlamına gelen +15 ibaresi eklendi.

Hem Başsavcılığın hem de Valiliğin açtığı soruşturmaların nasıl sonuçlanacağı da kamuyu tarafından merakla bekleniyor.

İŞTE DEĞİŞTİRİLMEDEN ÖNCEKİ O AFİŞ… SAĞ ALT KÖŞEYE DİKKAT!

İŞTE DEĞİŞTİRİLDİKTEN SONRAKİ O AFİŞ: SAĞ ALT KÖŞEYE +15 EKLENDİ!

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle