Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ TOPKARA VURDU, GEÇTİ: “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUNUZU UNUTTUNUZ, HADDİNİZİ AŞTINIZ!”

admin | 09 Eylül 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara, CHP’li Vahap Seçer’in geçtiğimiz ay gerçekleşen Meclis oturumunda Ülkü Ocaklarına söylediği sözleri eleştirdi: “Şu anda CHP Gençlik Kollarından yönetici ve üyelerinden Büyükşehir’de çalışan yok mu? Vahap Seçer’in birebir yakınlarından ve atadığı bürokratların yakınlarından belediyede iş yapan, çalışan müteahhitlik yapan, iş tutan arkadaşlarımız yok mu? Ülkü Ocaklarının belediyenin yardım paketlerini dağıttığı görülmemiştir.”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı oturumunda CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in geçtiğimiz ayki oturumda işten çıkardığı önceki dönem işçilerine yönelik söylediği “Ülkü Ocakları, türkü ocakları. Burayı MHP’nin arka bahçesine çevirmişsiniz” sözleri bir kez daha gündeme geldi.

Geçtiğimiz ay gerçekleşen oturumda mazereti dolayısıyla katılamadığını ifade eden MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara, CHP’li Seçer’i Ülkü Ocaklarına söylediği sözler nedeniyle eleştirdi.

“ÜLKÜ OCAKLARININ, BELEDİYENİN YARDIM MALZEMELERİNİ DAĞITTIĞI GÖRÜLMEMİŞTİR”

CHP ilçe örgütlerinin Büyükşehir belediyesi yardım kolileri ve eşantiyonlarını dağıtmasına gönderme yapan MHP’li Topkara, “Büyükşehir belediye başkanı olduğunuzu unuttuğunuzu varsayarak, biraz haddinizi aştınız. Ülkü Ocaklarının belediyenin yardım paketlerini dağıttığı görülmemiştir. Burhanettin Beyin belediye başkanları programında il, ilçe başkanlarının çok ön planda olduğu görülmemiştir. Ama burada birileri üzerinden taban siyaseti yapmak çok kolay oluyor” diye konuştu.

“ŞU ANDA CHP GENÇLİK KOLLARINDAN YÖNETİCİ VE ÜYELERİNDEN BÜYÜKŞEHİR’DE ÇALIŞAN YOK MU?”

Sansasyonel Haber’in gündeme taşıdığı Vahap Seçer’e ve CHP’ye yakın isimlerin yakınlarının Büyükşehir iştirakleri ve ihale alma haberleri Mersin’de büyük yankı uyandırmıştı.

MHP’li Topkara konuşmasında bu iddialara da vurgu yaptı. Mehmet Topkara, “Şu anda CHP Gençlik Kollarından yönetici ve üyelerinden Büyükşehir’de çalışan yok mu? Vahap Seçer’in birebir yakınlarından ve atadığı bürokratların yakınlarından belediyede iş yapan, çalışan müteahhitlik yapan iş tutan arkadaşlarımız yok mu? O zaman Mersin Büyükşehir Belediyesi CHP’nin arka bahçesi mi olmuş oluyor? Bunlar yok mu? Seçmenimiz sizi seçti ama şehre partinize, bu meclise yakışır bir anlayış içinde yapmanız gerekiyor” dedi.

https://www.sansasyonelhaber.net/chpliler-buyuksehiri-aile-sirketine-cevirdi-3-skandal-iddia-tarsus-chp-ilce-baskaniyla-patladi.html

https://www.sansasyonelhaber.net/flas-iddia-meskinin-gulnari-ozellestirdigi-firma-plan-proje-mudurunun-kardesi-cikti.html

https://www.sansasyonelhaber.net/buyuksehirde-tuz-da-koktu-secerden-danismaninin-ailesine-kiyak-ustune-kiyak.html

https://www.sansasyonelhaber.net/secerin-ertan-limana-kiyagi-artarak-suruyor-limanin-karisinin-sirketine-bu-kez-de-242-bin-tllik-ihale.html

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle