Hoşgeldiniz  

MHP İLÇE BAŞKANININ SEÇER’E DİYEMEDİĞİNİ CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ DEDİ! BOMBA GİYDİRME…

admin | 10 Eylül 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Ülkü Ocaklarına sarf ettiği sözlere CHP içinden de tepki geldi. CHP’li Tarsus Belediye Meclis Üyesi Kerim Dağlı Ülkü Ocaklarına sarf edilen sözler üzerinden Seçer’in işçi alım politikalarını yerden yere vurdu.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in işçi çıkarma ve işçi alma politikalarına her kesimden tepkiler artarak sürüyor. CHP’li Seçer’e bir net tepki de CHP’li Tarsus Belediye Meclis Üyesi Kerim Dağlı’dan geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden CHP’li Vahap Seçer’i eleştiren CHP Tarsus Belediye Meclis Üyesi Kerim Dağlı, “Ama sen mikrofonu eline alıyorsun, çay ocakları, türkü ocakları diyorsun. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyorsun. Sadece bir bayan daire başkanın eskiden kalma çok sayıda insanı işe aldırdı. En son olarak başka ideolojiden kocasını işe aldırdı ve çok önemli bir yere yönetici olarak atattı.

Kerim Dağlı açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Kontenjan Tarsus’ta olur, bende olmaz diyebileceksin. Peki, ben sana soruyorum: Hangi aileden, kaç kişi, hangi birimde çalışıyor? Siz açıklayın, yoksa ben açıklayacağım. Hangi yöneticin, hangi mahalleden kaç akrabasını işe aldırdı? Baldızını nereye sorumlu olarak atadı? Açıklayın, bu partiye emek verenler ve kamuoyu bilsin!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle