Hoşgeldiniz  

CHP TARSUS’A BOMBA DÜŞTÜ: YENGE BOZDOĞAN’DAN HALUK BOZDOĞAN’A BOMBA ÜSTÜNE BOMBA! ŞOK OLACAKSINIZ…

admin | 11 Eylül 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın eşi Derya Özinç Bozdoğan’ın sosyal medyada yaptığı bir yorum CHP’ye bomba düşürdü. Derya Özinç Bozdoğan’ın, “Merak etmeyin sessizliğimi bozup, kimsenin bilmediği gerçeklerle hatta sizlerin gördüğü ama söyleyemediği gerçekleri ortaya dökecek partim adına yiğitçe savaşarak ‘Kral Çıplak’ diyeceğim günler olacak. Şimdilik sadece ahlaka, idealizme, parti ilkelerine, eksen kaymalı eylemlere dayalı oynanan tiyatroyu sessizce izlerken midem bulanıyor” demesi gözleri bir anda Haluk Bozdoğan’a çevirdi.

sansasyonehaber.net/ÖZEL HABER – CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın eşi Derya Özinç Bozdoğan’ın sosyal medyada Haluk Bozdoğan’ın övüldüğü bir paylaşımın altına yazdıkları CHP’ye bomba düşürdü. CHP Tarsus eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veysel Motu’nun paylaşımının altına yorum yazan Derya Özinç Bozdoğan, Tarsus Belediye Başkanı olan eşi Haluk Bozdoğan’a bomba göndermeler yaptı.

“BU YÖNETİMSEL ANLAYIŞLA HARÇ TUTMAZ!”

Derya Özinç Bozdoğan, “Benim gibi direnişçi bir kadın, sırf idealizmimle bağlı olduğum CHP’me zarar vermemek adına şimdilik sessizliğimi koruyor, eylemlerimi yapmıyorum. Merak etmeyin sessizliğimi bozup, kimsenin bilmediği gerçeklerle hatta sizlerin gördüğü ama söyleyemediği gerçekleri ortaya dökecek partim adına yiğitçe savaşarak ‘Kral Çıplak’ diyeceğim günler olacak. Şimdilik sadece ahlaka, idealizme, parti ilkelerine, eksen kaymalı eylemlere dayalı oynanan tiyatroyu sessizce izlerken midem bulanıyor. Ha bu arada ‘Halk öyle diyor’ derken siz Tarsus’ta mı, Mısır’da mı yaşıyorsunuz? Bu yapıyla, yönetimsel anlayışla daha harç tutmaz… Demedi demeyin” yazması sadece Tarsus değil, Mersin gündemine bomba düşürdü.

BOZDOĞAN ÇİFTİ BOŞANIYOR MU?

Derya Özinç Bozdoğan’ın eşi hakkında yazdığı bu ağır ifadeler, Tarsus’ta uzun zamandır konuşulan “Başkan Bozdoğan ve eşi boşanıyor” söylentilerini de daha da yoğunlaştırdı.

Bozdoğan çiftine yakın kaynaklar, Derya Özinç Bozdoğan’ın ilk olarak sosyal medya hesabından Bozdoğan soy ismini kaldırdığına dikkat çekerken, avukat olan Derya Özinç’in boşanmak için harekete geçtiğini öne sürdüler.

CHP’DE YENİ BİR İSKİ SKANDALI MI PATLIYOR? BOMBA İDDİA…

1990’lı yıllara damgasını vuran ve tüm Türkiye’de aylarca konuşulan dönemin SHP’li İstanbul Büyükşehir’e bağlı İSKİ’de yaşanan skandal nedeniyle sol belediyeler, büyük bir hezimete uğramıştı.

Uzun süre özellikle Büyükşehirlerdeki belediyeleri kaybeden dönemin SHP’si ardından gelen CHP, İSKİ skandalının acısını siyaseten çok çekmişti.

1990’lı yılların başlarında tarihinin en susuz dönemini yaşayan İstanbul’un içme suyu temin etmekle görevli kurumu İSKİ’nin Genel Müdürü Ergun Göknel’in, kurumun ihalelerini paravan olarak kurduğu şirketlere verdiği ve bu ihalelerde büyük yolsuzluklar yaptığı ortaya çıkmıştı. Olayın ortaya çıkması ise Göknel’in eşi ile olan ilişkisinin bozulmasına dayanıyor. Eşi Nurdan Erbuğ’la ilişkisi bozulan Göknel, İSKİ’de sekreterliğini yapan Feray Karvar ile aşk ilişkisi yaşamaya başlamış, eşi Erbuğ’a, boşanmak için de 1 milyon dolara yaklaşan bir tazminat ödemeyi de kabul etmiş, ancak “herhangi bir açıklama yapmadan sessiz sedasız boşanmak” şartını koşmuştu. Bu durumdan hoşnut olmayan Nurdan Erbuğ, eşi Ergun Göknel’in yaptığı yolsuzlukları ortaya çıkarmıştı.

DERYA ÖZİNÇ’İN PAYLAŞIMININ ŞİFRELERİ…

Haluk Bozdoğan’la boşanma aşamasında olduğu öne sürülen Derya Özinç’in, “Şimdilik sadece ahlaka, idealizme, parti ilkelerine, eksen kaymalı eylemlere dayalı oynanan tiyatroyu sessizce izlerken midem bulanıyor” ifadelerinin ardından gözler bir anda Tarsus Belediyesi’ne çevrildi.

“Merak etmeyin sessizliğimi bozup, kimsenin bilmediği gerçeklerle hatta sizlerin gördüğü ama söyleyemediği gerçekleri ortaya dökecek partim adına yiğitçe savaşarak ‘Kral Çıplak’ diyeceğim günler olacak” diyen Derya Özinç’in CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın kamuoyundan sakladığı tüm olayları açıklayacağı sinyali vermesi, ortalığı karıştırdı.

CHP’ye yakın kaynaklar, Derya Özinç’in eşi Haluk Bozdoğan’a başkanlık dönemine de çok yakın olduğunu ve bazı bilgileri kamuoyuyla paylaşacağını bunun da CHP’ye Türkiye genelinde zarar verebileceğini öne sürdü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle