Hoşgeldiniz  

“İSTERSEM BELEDİYEDE KIZIMI ÇALIŞTIRIRIM” DİYEN AK PARTİLİ GÜLTAK’A CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN SERT CEVAP!

admin | 09 Eylül 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Meclisi’nde CHP’li Meclis üyelerinin sözleşmeli personel alımında torpil yapıldığı iddiasına cevap verirken kullandığı ifadeler nedeniyle AK Partili Gültak’a en sert eleştiri CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan geldi.

Akdeniz Belediye Meclisi’nde sözleşmeli personel alımıyla ilgili CHP’li meclis üyeleri AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a belediyeye alınan 18 sözleşmeli personelin kim olduklarını sormuştu.

Sözleşmeli personellerle ilgili torpil iddialarına yanıt veren AK Partili Gültak, “Ne torpili? Sözleşmeli personel idarenin yetkisindedir. Ben istersem oğlumu çalıştırırım, istersem kızımı çalıştırırım, istersem senin yeğenini çalıştırırım. Ben istediğimle çalışırım. Sizin istediklerinizle çalışmak zorunda değilim. Biz hiç olmazsa sözleşmeli personel alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi gibi işçi çıkarmıyoruz” cevabını vermişti.

CHP’Lİ TORUN: “AKDENİZLİ KARDEŞLERİM BU AYIBIN HESABINI SANDIKTA SORSUN!”

Gültak’ın bu açıklamasına en sert tepki CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan geldi. AK partili Gültak’ın açıklamasının videosunu sosyal medyadan paylaşan Torun, Gültak’ı Akdeniz Belediyesi’ni aile şirketi gibi yönetmekle suçladı.

CHP’li Torun, “Aile şirketini yönetir gibi, belediye yönetemezsin sen kardeşim! Damadını bakan yapan parti liderinin, belediye başkanı da bu olur. Mersin Akdeniz’de doğan, büyüyen, yaşayan tüm kardeşlerim bu ayıbın hesabını sandıkta sorsun!” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle