Hoşgeldiniz  

BOZDOĞAN’A TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ: “ŞAKA MI YA…”

admin | 11 Mart 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Hüseyin Yıldır adlı polis memuru eski eşini Tarsus’ta katlettikten sonra kendi canına kıymıştı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, cinayeti işleyerek eski karısını katleden Yıldır’ın ailesine taziye gidince sosyal medyada kıyamet koptu. Kadınlardan Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan’a tepki yağdı.

Tarsus Yenice’de boşandığı eşi Mervegül Bayer, eski eşi polis memuru Mustafa Yıldır tarafından katledildi. Bayer’i katleden Yıldır, daha sonra yine kendi silahıyla hayatına son verdi.

Tarsus Yenice’de gerçekleşen olay sonrası başta kadın dernekleri olmak üzere çok sayıda kişi Mervegül Bayer’in ardından yas tuttu, basın açıklamaları yaptı.

Olay tüm ülkede tepki çekerken, bir şok hamle de Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan geldi. Bozdoğan eski eşini öldürerek, kendi canına kıyan Mustafa Yıldır’ın taziyesine giderek, ailesine başsağlığı diledi.

CİNAYETİ İŞLEYEN KİŞİNİN TAZİYESİNE GİTTİ, “ELİM BİR HADİSE” DEDİ! ORTALIK YIKILDI…

Haluk Bozdoğan daha sonra bu ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. Bozdoğan paylaşımının altına “Elim bir kaza sonucu yaşamını yitiren Mustafa Yıldır’ın taziyesine katılım sağladık. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” notunu yazınca kıyamet koptu.

SKANDAL PAYLAŞIMI KALDIRDI AMA TEPKİLER DİNMEDİ…

Bozdoğan’ın paylaşımının altına tepki mesajları yazan başta kadınlar, sosyal medyada bu tepkilerini dile getirmeye başladı. Bozdoğan’a tepkiler artınca Haluk Bozdoğan paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı ama tepkiler dinmedi.

Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Bozdoğan’ın açıklama yapıp, kendisini nasıl savunacağı da merakla bekleniyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Tarsus Yenice’de Mervegül Bayer adlı kadın 1 yıl önce boşandığı polis memuru Mustafa Yıldır (41), tarafından tabancayla öldürüldü. Polis memuru Yıldır cinayet sonrası yaşamına son verdi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Yıldır, 1 yıl önce boşandığı, ikinci eşi Mervegül Bayer ile konuşmak için sokakta buluştu. Konuşmanın ardından Yıldır, beylik tabancasıyla Bayer’in başına ateş etti. Yıldır daha sonra aynı tabancayla kendi başına ateş etti.

Özel bir şirkette satış danışmanı olarak çalıştığı belirtilen Bayer ise ambulansla hastaneye götürülürken hayatını kaybetti.

İŞTE BOZDOĞAN’IN KALDIRDIĞI O SKANDAL PAYLAŞIM:

BOZDOĞAN’A SOSYAL MEDYADAN GELEN TEPKİ MESAJARI:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle