Hoşgeldiniz  

BU KADAR DA VİCDANSIZLAŞMAYIN BARİ: TARSUS BELEDİYESİ’NİN RAMAZAN’DA EKMEĞİ 1 TL’DEN SATACAK OLMASINI RAKİP SİYASİ PARTİLER CİMER’E ŞİKâYET ETMİŞ!

admin | 07 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediyesi Ramazan ayı boyunca Halk Ekmek Fabrikasının üreteceği ekmekleri 1 TL’den satılacağını duyurmuştu. Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, şikâyete rağmen ekmek fiyatının Ramazan boyunca 1 TL’den satılacağını yineledi.

Yerel seçimler yaklaştıkça siyasi partiler propagandalarını hızlandırırdı. Belediye başkanı olmak isteyen siyasiler, rakiplerine de sataşmayı sürdürüyor.

Son olarak Tarsus’ta yaşanan akıl almaz şikâyet şok yaratırken, vatandaşların da tepkisini çekti.

“10 SORUŞTURMA DA GEÇİRSEM EKMEĞİ RAMAZAN’DA 1 TL’YE VERECEĞİZ!”

Memleket Partili Haluk Bozdoğan’ın adaylığının YSK tarafından şikâyet üzerine düşürülmesinin ardından yapılan yeni şikayet Tarsus kamuoyu tarafından tepki topladı. Ramazan ayı boyunca belediye ekmek fabrikasının üreteceği ekmeklerin 1 TL’den satılacağını duyuran Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, bu girişimlerinin de CİMER’e şikayet edildiğini açıkladı.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Ramazan Ayı’nda ekmeği 1 TL yaptıktan sonra bizi CİMER’e şikâyet etmişler.  Bu halkın sofrasına 1 ayda olsa ekmeği 1 liradan girmesini sağlamak adına soruşturma açılmasını bekliyordum zaten. Halkıma müjde vermek istiyorum; 1 değil 10 tane de soruşturma olsa Ramazan’da ekmeği 1 liradan vermeye devam edeceğiz söz veriyorum. İstedikleri kadar şikâyet etsinler, halkımıza destek olmayı asla kesmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

MEMLEKET PARTİSİNDEN ŞİKâYETE TEPKİ

Tarsus Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca belediye ekmeğini 1 TL’den satılacak olmasının şikâyet edilmesine bir tepki de Memleket Partisi Genel Merkezinden geldi.

Memleket Partisi’nden yapılan açıklamada, “Rakip siyasi partiler; Ramazan’da ekmeği 1 lira yapmamız üzerine Tarsus Belediyemizi CİMER’e şikayet ettiler. İstedikleri yere şikayet edebilirler. Tarsus Belediyemizde Ramazan Ayında ekmek 1 liraya satışa sunulacak. Halkımıza hizmet etmemizi engelleyemeyeceksiniz!” denildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle