Hoşgeldiniz  

GÜNÜN SORUSU MHP’Lİ FATİH YILDIRIM’A: YOLSUZLUKLA SUÇLADIĞI CHP’Lİ DÖNEMİN MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ MECLİSTE UYURKEN, BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAN O MECLİS ÜYESİNE İLÇE BAŞKANI OLARAK UYARIN OLDU MU?

admin | 06 Mart 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım’ın mahalle toplantısında Tarsus Belediyesinin CHP yönetimindeyken yolsuzluklarla anıldığını söylemesinin ardından akıllara hemen yanı başında duran dönemin MHP’li Meclis üyesi ve şimdiki Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat’ın mecliste uyuduğu ve toplantılarda hiç olumsuz konuşmadığı akıllara geldi. Kamuoyu MHP Tarsus İlçe Başkanı Yıldırım’ın iddia ettiği gibi yolsuzluklar olurken toplantılarda uyuyan MHP’li Mahmut Tat için herhangi bir yaptırım ve uyarı yapıp yapmadığını sorgulamaya başladı.

Tarsus’ta seçim çalışmalarını sürdüren MHP’de İlçe Başkanı Fatih Yıldırım’ın mahalle toplantısında yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler, kent kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

CHP yönetimindeki Tarsus Belediyesi’nin CHP yönetimindeyken sürekli olarak yolsuzlukla gündeme geldiğini söyledi.

CHP’li Tarsus Belediyesi’nde MHP meclis üyesi olarak görev yapan partisinin Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat’ın Yıldırım’ın iddia ettiği yolsuzluklar olurken nasıl bir tavır aldığı da sorgulanmaya başlandı.

MAHMUT TAT, MUHALEFET ETMEYEN MECLİS ÜYESİ OLMAKLA ELEŞTİRİLDİ, TOPLANTILARDA UYURKEN BİLE GÖRÜNTÜLENDİ!

MHP’li meclis üyesi Mahmut Tat, geçtiğimiz 5 yıllık dönemde meclis toplantılarında pasif görüntü çizmekle eleştirilmişti. CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a etkin muhalefet yapmamakla eleştirilen Tat, mecliste uyurken bile görüntülenmişti.

MHP İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, yolsuzlukla itham ettiği CHP’li Başkan yönetimine karşı pasif kalmakla hatta muhalif konuşma bile yapmamakla sık sık eleştirilen partisinin Belediye meclis üyesi ve şimdiki Belediye Başkan adayı Mahmut Tat’a karşı o dönem ne tavır aldığı da merak ediliyor.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle