Hoşgeldiniz  

DSP’Lİ KÜÇÜKKAPDAN’DAN CHP’YE SALVO: “MERSİN’İ KÜRDİSTANLAŞTIRMAYA ÇALIŞANLARA İZİN VERMEYECEĞİZ!”

admin | 06 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emrah Küçükkapdan, Mersin’de kurulan CHP-DEM Parti ittifakına sert tepki gösterdi: “Mersin’in 13 ilçe belediyesini ve Mersin Büyükşehir Belediyesini DEM Parti’ye peşkeş çeken CHP’ye ve belediye başkan adaylarına 31 Mart’ta tüm Mersin’de oy vermemeye davet ediyorum!”

Mersin’de açık açık kurulan CHP-DEM Parti ittifakına tepkiler aratarak devam ediyor.

CHP’li eski Bakan ve Mersin Milletvekili İstemihan Talay’ın, CHP’nin Mersin’i DEM Parti’ye peşkeş çektiğini öne sürmesi büyük yankı uyandırırken, CHP’ye bir sert çıkış da Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Emrah Küçükkapdan’dan geldi.  

KÜÇÜKKAPDAN’DAN BOMBA: “MERSİN’İ KÜRDİSTANLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR!”

DSP’li Küçükkapdan Mersin’in Kürdistanlaştırılmaya çalışıldığını ileri sürdü.

Emrah Küçükkapdan, “Geçen seçimde 1 oy DEM’e 1 oy CHP’ye dediler; şimdi tüm oylar CHP’ye diyorlar. CHP’yi işgal ettiler, şimdi Mersin’i işgal etmek istiyorlar” dedi.

“MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İ VE İLÇELERİ DEM’E PEŞKEŞ ÇEKEN CHP’YE VE BAŞKAN ADAYLARINA OY VERMEYİN!”

Mersinlilere CHP’ye oy vereme çağrısı yapan DSP’li Küçükkapdan şöyle devam etti:

“Mersinliler, terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı DEM Parti ile ittifak yapan, sözde Kürdistan’da seçilen belediye meclis üyelerini CHP listesinden gösteren, Mersin’in 13 ilçe belediyesini ve Mersin Büyükşehir Belediyesini DEM Parti’ye peşkeş çeken CHP’ye ve belediye başkan adaylarına 31 Mart’ta tüm Mersin’de oy vermemeye davet ediyorum.

Mersin’de Cumhuriyet Halk Partisi oy vermek “Durun bakalım, daha 100 yıllık Cumhuriyeti yıkacağız” diyenler ile birlikte aynı safta durmak Mersin’in Kürdistanlaşmasını isteyenlerle yol yürümektir.

Mersin 31 Mart’ta “biz bunlarla yol yürüyemeyiz” diyecektir ve Atatürk’ün dediği gibi 31 Mart’ta Mersinliler Mersin’e sahip çıkacaktır.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle