Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’DEN CHP LİSTESİNİ MERSİN’DE AYARLAMA ÇABASINDAKİ SEÇER’E SALVOLAR BAŞLADI! SEÇİM BAŞLADI GAYRI…

admin | 02 Nisan 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Partili Akdeniz ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yüklendi.

Mersin tarihinin belediyecilik anlamında hizmetsizlik açısından en başarısız dönemi olduğu kamuoyunca kabul edilen CHP’li Vahap Seçer dönemine, eleştiriler sürüyor.

AK Partili Akdeniz ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yine verdiği ve gerçekleştiremediği vaat üzerinden yüklendi. CHP’de milletvekili listesine kendine yakın isimleri koydurmak için çalışmalar yaptığı öne sürülen CHP’li Vahap Seçer, AK Partililerin hedefine girdi. 

AK Partili Özturan, “Sayın Başkan, Mersin’e gelecek yatırımcıyı havaalanında ceketimin düğmesini ilikleyerek karşılayacağım dediniz. Makamınızda dört yılınızı doldurunuz. Hala bir yatırımcıyı havaalanında karşıladığınızı göremedik. Bir yılınız kaldı gelecek yatırımcıyı görebilecek miyiz?” dedi.

https://www.sansasyonelhaber.net/uyyy-secer-torpili-iddialari-chpli-kadin-adaylarini-ayaklandirdi-bomba-kulis.html
https://www.sansasyonelhaber.net/chpli-kisin-istifasi-ak-partiye-buyuksehirde-koltuk-verdi-cumhura-1-uye-daha-yazildi.html
https://www.sansasyonelhaber.net/chp-kulisleri-kayniyor-secerin-secim-plani-aktay-milletvekili-tolga-gokceli-il-baskani.html
Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle