Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ KIŞ’IN İSTİFASI AK PARTİ’YE BÜYÜKŞEHİR’DE KOLTUK VERDİ: CUMHUR’A 1 ÜYE DAHA YAZILDI!

admin | 20 Mart 2023 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gülcan Kış’ın Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından yerine AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Sadık Türüt getirildi. Kış’ın bu istifasıyla Büyükşehir’de Cumhur ittifakı meclis üyesi sayısı 1 kişi daha arttı.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Milletvekili seçimleri için aday adayı olan bürokratlar ve seçilmişler istifalarını sundu.  

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkanvekili Gülcan Kış da istifasını vererek, 14 Mayıs seçimleri için aday adaylığı başvurusunu CHP’ye yaptı. Gülcan Kış bu başvuru için hem Yenişehir hem de Büyükşehir Meclis üyeliklerinden istifa etti.

Meclisteki sayısal çoğunluğu sağlayamadığı için “Topal ördek” tanımlaması yapılan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP’li Kış’ın bu istifasının ardından 1 üye daha kaybederken, kendisine muhalif Cumhur ittifakı meclis üyeleri de 1 kişi daha arttı.

CHP’Lİ KIŞ’IN YERİNE AK PARTİLİ TÜRÜT GELDİ

Kış’ın yerine Yenişehir’den 1. Yedek meclis üyesi Mehmet Sadık Türüt geldi. Türüt, AK Partili Yenişehir Meclis üyesi olarak görev yapıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DE CUMHUR’UN ELİ BİRAZ DAHA GÜÇLENDİ

CHP’li Seçer kontenjanıyla milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığı öne sürülen Gülcan Kış’ın bu istifası Büyükşehir meclisinde Cumhur ittifakının elini de biraz daha güçlendirmiş oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle