Hoşgeldiniz  

UYYY… SEÇER TORPİLİ İDDİALARI, CHP’Lİ KADIN ADAYLARINI AYAKLANDIRDI… BOMBA KULİS!

admin | 28 Mart 2023 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin önseçim yerine merkezden aday belirleme kararı torpil iddialarını da ayyuka çıkardı. Mersin’i sallayan CHP’li Vahap Seçer’den aday listesinde torpilli olduğu öne sürülen Büyükşehir Meclis Üyesi Gülcan Kış’ın da olduğu Mersin aday adayı görüşmelerinde, diğer kadın aday adaylarının tepki gösterdiği iddia edildi. Aday Adaylarından Sibel Gazi, bir adım daha ileri giderek Gülcan Kış’a tepkisini sosyal medyadan yaydırdı.  

CHP Mersin’de ortalık torpil iddialarıyla fena karıştı. Aday adayları başvurularını yapmayı sürdürürken, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un aday adaylarıyla mülakat yaptığı esnada partide hiçbir emeği olmadığı iddia edilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer destekli MBB Başkan Vekili CHP’li Meclis Üyesi Gülcan Kış’ın sıra bekleme tenezzülünde bulunmadan direkt genel başkan yardımcısının odasına girmesinin diğer aday adaylarını fena kızdırdığı iddiası Mersin CHP kulislerini salladı.

Mobil Haberci’de yer alan habere göre milletvekili aday adaylığı başvurularını yapan ve mülakat için sıra bekleyen CHP’ye uzun yıllardır emek veren Sibel Gazi, Nevin Zaimoğlu, Cavidan Demirağ, sıra beklemeden Özkoç’un odasına giren Kış’a büyük tepki gösterdi, genel merkez koridorları torpil çığlıklarıyla yankılandı.

Duruma veryansın eden Aday adayı CHP’li kadınlar, “20 yıldır meclis üyesi ama 20 dakika sahada görmediğimiz bir aday istemiyoruz. Kimse torpil ve adam kayırma ile bir yere gelmeyecektir. Sırtını güce dayayarak hazıra konmak isteyen fırsatçılar her daim olmuştur, olacaktır. O fırsatı vermeyeceğiz. Siyaset, basın, ticaret üçgeni kurarak vekillik bekleyen ve zerre kadar emeği olmadan sürekli koltuk kapanlara “yanlış yaparsınız” demek partimize borcumuz” dediler.

Kış’a sağlanan torpile tepki gösteren parti tabanı ise adayların liyakata göre belirlenmesini istedi.

SİBEL GAZİ BOMBALADI: “20 YILDIR MECLİS ÜYESİ AMA 20 DAKİKA GÖRMEDİK SAHADA”

İddiaların yankısı sürerken CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Sibel Gazi’den bomba Gülcan Kış açıklaması sosyal medya üzerinden geldi.

Sibel Gazi, “Gülcan, geçmişte bazen buluşup yemeğe gittiğim arkadaşım, hemşerimdir. Sessiz, sakin bir insandır. Benim dünyamda kıskançlık diye bir kavram hiç olmadı hayatımda yarimden başka… Hırs ise benim için yaptığım işi mükemmel yapmaktır. Ancak şahsen sevsem dahi Gülcan’ın adaylık başvurusunu desteklemiyorum. Elbette herkesin hakkıdır. Karışamam. Ancak desteklememek de benim tercihim. Çünkü kendisinin meclis üyesi adayı olduğu belediye seçimlerinde, referandumda, genel seçimlerde tek bir gün dahi çalışmalarda görmedim. Biz diğer tüm kadın adaylar, kadın kolları, gönüllüler aylarca eve girmeden köy köy sahada iken o hiç bir zaman yoktu. Kısacası 20 yıldır meclis üyesi ama 20 dakika görmedik sahada. Hep imar komisyonunda görev alır. Tabi ki Gülcan arkadaşımız aday gösterilirse yine başarısını dilerim. Vahap Bey CHP’nin ve hepimizin başkanı. Onun görevi her kadın adaya eşit davranmak.. Bir baba gibi tüm partilileri sevmek, korumak, kucaklamak” diye yazarak Gülcan Kış torpili iddialarını da su yüzüne çıkardı.    

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle