Hoşgeldiniz  

CHP KULİSLERİ KAYNIYOR! SEÇER’İN SEÇİM PLANI: AKTAY MİLLETVEKİLİ, TOLGA GÖKÇELİ İL BAŞKANI!

admin | 03 Ağustos 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’de yerini sağlam tutmak isteyen Vahap Seçer’den flaş genel seçim hamlesi… CHP İl Başkanı Adil Aktay’ı milletvekili yapmak isteyen Seçer, il başkanlığı için de “yaveri” gibi çalışan danışmanı Tolga Gökçeli’nin adını sahaya sürmeyi planlıyor.

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – Genel seçimler için süre azaldıkça milletvekilliği hesapları da iyice netleşmeye başladı. CHP kulisleri, bugün duyulan bir havadisle adeta sallandı.

Koltuğunu sağlama almak isteyen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, milletvekilliği sıralamasını da kendisi yapmak için kolları sıvadı. Sansasyonel Haber’in CHP kulislerinden edindiği bilgiye göre Seçer’in yeni planı İl Başkanı Adil Aktay’ı milletvekili yapmak.

Kendisine örgüt içinde muhalefet eden herkesi İl Başkanı Aktay aracılığıyla disipline verdirerek, Aktay’ı kontrol altında tuttuğu imajını tüm CHP örgütlerine oturtturan Vahap Seçer’in şimdi de genel seçimlerde Aktay’ı milletvekili yapmak için harekete geçtiği iddiası CHP kulislerinde büyük yankı buldu.

Seçer’in hesaplarına göre Adil Aktay’dan boşalacak koltuğa da yine “yaveri” gibi çalışan danışmanı ve aynı zamanda il yöneticisi Tolga Gökçeli’yi oturtmayı planladığı öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle