Hoşgeldiniz  

VARAN 1: MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE ARAÇ KİRALAMA İHALESİ SAVCILIK’TA

admin | 07 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de 330 araçlık adrese teslim ihale yargıya taşındı. Mersinli M.A. ihalenin iptali için Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun korumalığını yapan Koray Aslan’ın aracı olduğu 330 adet hizmet ve itfaiye araçları ihalesini Engin Ertaç kazanmıştı. Gönderdiği araçların kilometreleriyle oynayan, ihale şartnamesine uymayan ve bir dönem İstanbul’dan CHP milletvekili adayı olan Ertaç buna rağmen belediyeden hak edişlerini günü gününe almıştı.

SEÇER’E BÜYÜK TEPKİ

Skandalın ortaya çıkmasından sonra Mersinliler başkan Seçer’e büyük tepki gösterdi. Hatta bununla da kalmayan ve M.A. Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunarak ihalenin iptal edilmesini istedi.

HAKSIZ KAZANÇ İADE EDİLMELİ

Suç duyurusunda bulunan vatandaş Sabah Gazetesi’ne konuştu.

Vatandaş M.A şikayetinde şu ifadelere yer verdi:

“Engin Ertaç araçların büyük bir bölümünü teslim etmedi. Ettiği araçlar da sıkıntılı. Hatta bir tanesi daha önce Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetinde çalışmış. Kendisi galeriden satın almış. Kilometresi ile oynamış. Tespit edilince düşürüp tekrar getirilmiş. Bu da tespit edilince aracın plakası değiştirilip tekrar hizmete göndermiş. Engin Ertaç şartnamelerini tam olarak yerine getirememesine rağmen ödemelerini almaktadır. Bir vatandaş olarak bu durum beni bir hayli üzdü. Şikayetçiyim. Engin Ertaç’ın aldığı ihale iptal edilmeli. Haksız kazanç varsa iade etmeli.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

VARAN 1: MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE ARAÇ KİRALAMA İHALESİ SAVCILIK’TA için 1 yorum

  1. […] VARAN 1: MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE ARAÇ KİRALAMA İHALESİ SAVCILIK’TA VARAN 2: BÜYÜKŞEHİR KİRALADIĞI TÜM ARAÇLARI TOPLATIYOR! FLAŞ GELİŞME… CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’İN ADRESE TESLİM İHALESİ İPTAL! CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE SKANDALLAR BİTMİYOR: HAK EDİŞLERİN TAMAMINI ALDI, ORTADA ARAÇ YOK YOK BÖYLE İDDİA: KILIÇDAROĞLU’NUN KORUMA MÜDÜRÜYLE SEÇER’İN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ İHALELERİ AYARLAMIŞ!  Paylaş YazdırPDFE-Mail Etiketler: CHP, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Doğukan Uyan, Mersin, Vahap Seçer […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle