Hoşgeldiniz  

SİYASET BUNU KONUŞUYOR: İSTİFASI CEBİNDE BÜYÜKŞEHİR GENEL SEKRETERİ- VAHAP SEÇER-DOĞUKAN UYAN ÜÇLEMESİ… SEÇİM ÖNCESİ RESTLEŞME!

admin | 23 Ekim 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Taş Bina’dan dün akşam saatlerinde “yaydırılan” istifa dedikodusu, Mersin siyasi kulislerine bomba gibi düştü. Mersin Büyükşehir Genel Sekreteri Olcay Tok’un CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le tartıştığı ve istifa dilekçesini hazırladığı öne sürülürken, istifanın arkasında Seçer’in prensi ünvanlı gölge Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ın Tok’la yaşadığı mücadele olduğu iddia edildi. İşte kulislerde konuşulan son iddialar…

sansasyonelhaber.net – ÖZEL HABER / CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ana kadrosu arasında yaşanan büyük tartışma ve ardından yaşanan istifa iddiası Taş Bina’dan Mersin siyasi kulislerine yayıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok’un, geçtiğimiz gün CHP’li Vahap Seçer’le seslerin yükselmesine varan tartışma yaşadığı ve bu tartışmanın ardından istifasını hazırladığı iddiası kamuoyuna bomba gibi düştü.

ÇARŞAMBA BELİRSİZLİK ORTADAN KALKAR: YA TAMAM YA DEVAM!

Genel Sekreter Tok’un odasını bile boşaltarak izne ayrıldığı ancak hazırladığı istifa dilekçesini henüz idareye sunmaması da kafaları karıştırdı. Büyükşehir’e yakın kaynaklar Tok ve Seçer arasında yaşanan krizin Salı akşam ya da Çarşamba günü netlik kazanacağını öne sürdü.

ARAÇ KİRALAMA SKANDALINDA SEÇER’İ TOK KURTARDI, TOK-UYAN KRİZİ DERİNLEŞTİ! FLAŞ İDDİA…

CHP’li Seçer’in ısrarla koruduğu Genel Sekreter Olcay Tok’la Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ın arası kötüydü. Özellikle araç kiralama ihalesinde yaşanan usulsüzlüklerin ortaya çıkmasının ardından Genel Sekreter Tok, işin sorumlusu olarak gösterilen Uyan’a direk cephe aldı. İkili arasında soğuk rüzgarların estiği ve Tok’un talimatlarına Uyan’ın uymadığı öne sürülüyordu.

SEÇER’İN GÖREVDEN ALDIĞI DOĞUKAN UYAN, GÖLGE ÖZEL KALEM OLARAK ÇALIŞTI!

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in “Oğlum gibi” dediği Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ı görevden almasıyla devam eden süreçte bomba gelişme yaşanmıştı:

Meclis üyeleri ve bürokratlarına kendi kartvizitini kullanarak yılbaşında şarap gönderen Doğukan Uyan’ın hala Taş Bina’daki Özel Kalem Odasını boşaltmadığı yüksek sesle dillendiriliyordu. Bugün CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarını ağırlayan Vahap Seçer’in sosyal medyasında yayınlanan bir fotoğraf, Özel Kalem üstünde oynanan oyunu da açığa çıkarmıştı.

Başkanları tek tek karşılayan Seçer’in hemen arkasında yer alan Doğukan Uyan’ın “gizli özel kalem” olarak görev yaptığı da ortaya çıkan fotoyla ispatlanmış oldu. Uyan’ın hala “gölge özel kalem” olarak görev yapması da başta örgütün büyük tepkisini çekmişti.

İTFAİYE SKANDALININ PATLAMASI, UYAN’IN ELİNE TOK’A KARŞI KOZ GEÇİRDİ! BOMBA ÜSTÜNE BOMBA İDDİA…

Mersin Büyükşehir İtfaiyesinde patlayan seks skandalının Savcılığa şikayet edilmesiyle doruğa ulaşan skandalın boyutu, ifade tutanaklarında suçlanan isimlerin Genel Sekreter Olcay Tok’a yakın olduğu yer almıştı.

Tok’un da skandalın patlamasının ardından daire başkanlarını değiştirerek, sürekli itfaiye personeliyle toplantı yapması Uyan cephesinin eline koz geçirdiği iddia edildi.

Büyük skandalın ifade tutanaklarında Olcay Tok’a yakın isimlerin suçlanması da bardağın iyice dolmasına neden oldu.

OLCAY TOK, 2 DAİRE BAŞKANINI GÖREVDEN ALDI; KAVGA PATLADI!

Mersin Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Zeki Aksoy ve Mezarlık İşleri Daire Başkanı İbrahim Zengin hakkındaki iddiaların araştırılması için Mersin Valiliğinin soruşturma izni verdiği kaydedilmiş, Valiliğin bu kararının ardından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma başlattığı iddiası Taş Bina’da bomba etkisi yaratmıştı.

Olcay Tok’un soruşturma açılan 2 daire başkanını görevden almasına Vahap Seçer’in tepki gösterdiği ve Tok’la da bu nedenle tartışma yaşadığı iddia edildi.

Tok’un soruşturma açıldığı gerekçesiyle görevden almayı gerçekleştirdiğini öne sürse de Seçer cephesinde bu gerekçenin kabul görmediği ve Tok’la sert tartışma yaşadığı iddiası ortalığı salladı.

ÇARŞAMBA’YA KADAR NE DEĞİŞECEKSE… TAŞ BİNA’YA YAKIN KAYNAKLAR “AZ DURUN ÇARŞAMBA NETLİK” KAZANIR DEDİ…

Genel Sekreter Olcay Tok’un yaşanan tartışmanın ardından izne çıkması ancak istifasını sunmaması da kafaları karıştırdı.

Taş Bina’ya yakın kaynaklar Seçer’in yerel seçimlere 5 ay gibi bir süre kala Genel Sekreter değişikliğine gitmeyeceğini öne sürerek, Tok’un istifasının şimdilik kabul edilemeyeceğini savundu.

Seçer ve Tok arasında yaşanan krizi çözmek için farklı isimlerin devreye girdiği ve Salı akşamı ya da Çarşamba gününe kadar işin netlik kazanacağı öne sürüldü.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

SİYASET BUNU KONUŞUYOR: İSTİFASI CEBİNDE BÜYÜKŞEHİR GENEL SEKRETERİ- VAHAP SEÇER-DOĞUKAN UYAN ÜÇLEMESİ… SEÇİM ÖNCESİ RESTLEŞME! için 5 Yorum

  1. Emekli köksal dedi ki:

    Makamları tapulamışlar adeta 31 mart a kadar gününüzü gün edin

  2. Erdemli dedi ki:

    Daha bugünler iyi yakında park bahçeler İtfaiye fen işleri patlar Özka HLZ daha bu olaylar patllayacak

  3. Ahmet dedi ki:

    Birşey olmaz parayı bölüşememişlerdir anlaşırlar bir tadilata 40 milyon harcamışlar daha harcanacak çok yer bulurlar nede olsa son zamanları

  4. Teyfik dedi ki:

    Vahap seçer Olcay tok u kaybederse elindeki en son kaleyide kaybetmiş olur.4 yıldır kadrosunu kuramayan seçer çoluk çocukla bu işi Olcay tok daha önce bulunduğu görevinden dolayı disipliniyle buraya kadar getirdi.secer in devlet terbiyesi olmayan ast üst ilişkisini bilmeyen çocuklarla yönetmeye çalışmasının bedelini Mersin 5 yılını kaybederek ödedi.secer belediyeyi herhalde kendi özel fabrikası zannediyor.sacere top sakallı biskivütci ile başarılar dilerim

  5. Teyfik dedi ki:

    Vahap seçer e kim kaybettirir size soyleyim.dogukan uyan
    ,Tolga gökçeli ve eski yaveri yeni sendikacı nail kaya taş bina taş bina oldu olalı bu 3 silahsorden çektiğini hiçbir şeyden çekmedi.Eger ki Vahap la çalışacaksınız ya çocuklarının arkadaşı olacaksınız yada bu sdydigim 3 kişiyle aranızı iyi tutacaksınız.vahap secerdeki kibir insanlari aşağılama hiç kimsede yok eşi ayrı başkan çocukları ayrı başkan kendi ayrı başkan hele yukarıda ismini saydığım 3lü ayrı başkan.herkes birbirini yemek için mevziye yatmış aslan gibi avını bekliyor.konumun hiç önemi yok.hangi makamda olursanız olun bbu saydiklarima itaat edeceksiniz.birde top sakallı biskivütci var.adam Cüneyt Arkın dan dayak yiyen yardımcı jönler gibi.birde yacizcimiz var.oda Vahap seçer in kardeşinden torpilli.eger bu saydiklarima itaat ederseniz Vahap ada padişahım çok yaşa derseniz belediyede çalışırsınız.daire başkanları bile bu saydiklarimdan emir alıyor.ya şimdi yıllardır bu CHP sayın cumhurbaşkanımıza diktatör dedi.bunu diyenlere Vahap i tanımasını tavsiye ederim.inanin ssyin Cumhurbaşkanımizdan özür dileyeceklerdir.secilmeden önce gittiği her yerde haktan hukuktan bahseden Vahap belediyeye yigenlerini ve kuzenlerini doldurması dan ne kadar dürüst olduğu ankasilmakta.ya Mersin’de 3.ilce belediye başkanıyla da kanlı bıçaklı hadi biri hatalı hepsi mi hatalı suçlu.suclari ne Vahap a itaat etmemeleri ve padişahım çok yaşa dememeleri.sana biskivütci gibi Ali boltac gibi ozan varal gibi Ali batmaz gibi.askeriyede emir almaya alışmış ne dersen emredersin diyen emekli albay gibi adamkar lazim.mersini ve partiyi bitirdiniz elbirliğiyle çok teşekkür ederim Vahap. Bey…!

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle