Hoşgeldiniz  

PARMAK SALLAYA SALLAYA SKANDAL SONRASI TOPLANTI: GENEL SEKRETER, YANINA “YENİ DAİRE BAŞKANINI” DA ALARAK İTFAİYEYE GİTTİ…

admin | 07 Eylül 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2 aydır kulaktan kulağa yayılan Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ndeki taciz ve tecavüz iddiaları, Savcılığa yapılan suç duyurusuyla açığa çıkmıştı. Daire Başkanı Bahtiyar Aydın’ın görevden alınmasının ardından Büyükşehir Genel Sekreteri Olcay Tok, yanına yeni İtfaiye Daire Başkanı Fuat Tuğluoğlu’nu da alarak İtfaiye personeliyle toplantı yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığındaki taciz ve tecavüz skandalının Savcılık tarafından da soruşturulmaya başlandı. İddialarda adı geçen F.A’nın Savcılığa suç duyurusunda bulunmasıyla ortaya iyice çıkan skandallar zincirinin ardından İtfaiye Daire Başkanı Bahtiyar Aydın dün görevden alındı.

İTFAİYEYE YENİ BAŞKANI GÖTÜREREK, İTFAİYE PERSONELİNE MESAJI ÇAKTI!

Aydın’ın görevden alınma ve yerine Fuat Tuğluoğlu’nun atama yazısının çıkmasıyla birlikte Büyükşehir Genel Sekreteri Olcay Tok, yanına Tuğluoğlu’nu da alarak İtfaiye geçti.

Personelle toplantı yaparak, yeni daire başkanını tanıtan Tok, daha sonra kendi sosyal medya hesabından toplantı fotolarını paylaştı. Genel Sekreter Tok, toplantıyı, “Büyükşehir Belediyemiz sizlerle daha güçlü… Yeni İtfaiye Daire Başkanımız Sayın Fuat Tuğluoğlu’nu fedakar itfaiyeci kardeşlerimizle tanıştırıp kendileri ile yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” diyerek kamuoyuna duyurdu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

PARMAK SALLAYA SALLAYA SKANDAL SONRASI TOPLANTI: GENEL SEKRETER, YANINA “YENİ DAİRE BAŞKANINI” DA ALARAK İTFAİYEYE GİTTİ… için 1 yorum

  1. Yörük Ali dedi ki:

    Tam tehdit dili kullanmış olcay Tok

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle