Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYEDE SKANDAL ÖTESİ İDDİA SAVCILIK İFADELERİNE YANSIDI! ŞOK DETAYLAR…

admin | 28 Ağustos 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda çalışanlar arasındaki seks ve taciz iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Elde edilen bilgilere göre; İtfaiye Daire Başkanı’nın görevli bir kadınla uzun süre ilişki yaşadığı ve ilişkileri ortaya çıktıktan sonra da itfaiyede görev yapan F.A. isimli bir kadına iftira attığı iddia edildi. Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirten F.A. kendisine iftira atıldığını ve suç duyurusunda bulunduğunu belirterek kendisini işten atmakla tehdit ettiklerini dile getirdi. Bu skandallar tüm Mersin’de konuşulurken; CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in konuyla ilgili sessiz kalması ve herhangi bir açıklama yapmaması ise tepki topladı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı kaç gündür seks ve taciz iddiaları ile çalkalanıyor.

Mobil Haberci’de yer alan habere göre; daire başkanının birçok kadınla ilişki yaşadığı ve bu ilişkinin ortaya çıkmasından sonra yine dairede görev yapan işçi bir kadını işten atmakla tehdit edip kadını namussuzlukla suçladığı iddia edildi.

Bu iddialar Mersin gündemini meşgul etmesine rağmen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den bir açıklama gelmedi.

Konuya ilişkin herhangi bir yalanlama gelmezken; Mersin kamuoyu ise olayın gerçekliğine ilişkin bir açıklama bekliyor. Bu yönde Başkan Seçer’e tepki gösteren Mersinliler, Büyükşehir bünyesinden çalışan kadınların bu tarz taciz olaylarına mağdur edilip edilmediğini ve kadınların işten atılmakla tehdit edilip edilmediği yönünde bir açıklaması yapması gerektiğini belirtti.

“İŞTEN ATILMAKLA TEHDİT EDİLDİM”

Elde edilen bilgilere göre; İtfaiye Daire Başkanı’nın görevli bir kadınla uzun süre ilişki yaşadığı ve ilişkileri ortaya çıktıktan sonra da itfaiyede görev yapan F.A. isimli bir kadına iftira attığı iddia edildi.

Savcılık ifade tutanaklarında yer alan iddialar, Mersin gündeminde uzun süre konuşulan olayları da resmiyete döktü.

İtfaiye Daire Başkanlığı’nda çalışan ve olayların ardından mağdur olmasına rağmen işten atılmakla tehdit edilen F.A., “İtfaiye Daire Başkanlığı’nda bana dair çok büyük suçlamalar ve büyük iftiralar atıldı. Savcılığa şikayette bulundum. Dilekçemde ismi geçen, bana iftira atanlardan şikayetçiyim. Doğrular er ya da geç ortaya çıksın. Adalete güvenim sonsuz. Beni Vahap Seçer Başkan üzerinden işimle tehdit ettiler. Şu an raporluyum ve raporum bittikten sonra işe gitmekten korkuyorum. Gerçeklerin gün yüzüne çıkmasını ve bundan sonra orada çalışacak kadınların canının yanmamasını diliyorum” dedi.

Kaynak: Mobil Haberci

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle