Hoşgeldiniz  

MERSİN ÇAĞRILARA KULAK TIKADI, İDMAN YURDU’NU YALNIZLIĞA TERK ETTİ. TAKIMA TEK SAHİP ÇIKAN YİNE METİN SALTIK OLDU!

admin | 27 Ağustos 2023 | Genel, Son Dakika, Spor A- A+

TFF 2. Lig’de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu’nda Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın, defalarca kentin tanımına destek çağrısında bulunmasına rağmen, takımın yalnız bırakıldığı gerekçesiyle istifa etmesinin ardından, kulüp başkanlığı için yeni bir aday çıkmadı. Başkan Saltık’ın ve İdman Yurdu taraftarlarının tüm çağrılarına rağmen kent yöneticileri ve Mersin, şehrinin takımına sahip çıkmamayı tercih etti ve takımı yalnızlığa terk etti. Yarın oynanacak Bursaspor maçına başkansız çıkacak olan Yeni Mersin İdman Yurdu’na, sahip çıkan yine Metin Saltık oldu. Mersin İdman Yurdu’nun kapatılmasının ardından yeniden kurulan takıma ilk günden beri  tek başına sahip çıkarak takımı bugünlere getiren Başkan Saltık,  yalnız bırakılan asırlık çınar İdman Yurdu’na yine sahip çıkan tek isim oldu!..

Süper Amatör Lig’de aldığı İçelspor’u 2. Lig’e kadar yükseltmeyi başaran eski Kulüp Başkanı Metin Saltık, bu süreçte çok yıprandıklarını ve her açıdan artık zorlandıklarını belirterek kulüp başkanlığından istifa ettiğini açıklamıştı.

Bu istifanın ardından gözler yeni başkanın kim olacağına çevrildi ancak kulüp başkanlığı için her hangi bir aday çıkmadı. Mersin kent yöneticileri ve Mersin şehri yine takımına destek olmadı. Yıllardır kent yöneticilerine ve Mersin şehrine çağrıda bulunan Başkan Metin Saltık, bekledikleri desteği yine alamadı ve yalnızlığa terkedildi.

98 yıllık koca çınar başkansız bir şekilde yoluna ilerlerken taraftarlar da Mersin’e çağrıda bulundu. Şehrinin takımının yalnız bırakılmasını istemeyen taraftarlar kulübün başına en kısa sürede birinin geçmesini beklediklerini belirttiler.

SALTIK, TAKIMA KİMSE SAHİP ÇIKMAYINCA YİNE SEVDALISI OLDUĞU TAKIMIN YANINDA OLACAK”

Bu çağrı üzerine Başkan Metin Saltık istifa etmesine rağmen taraftarın sesine kulak verdi ve kulübü yalnız bırakmayarak sevdalısı olduğu takımının yanında yer almaya devam etti.

Yeni sezonun ilk maçında Bursaspor deplasmanına çıkacak Yeni MİY, bir an önce takımlarına sahip çıkılmasını ve kendi kaderlerine mahkum edilmemelerini bekliyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle