Hoşgeldiniz  

BAŞKAN “SAHİPSİZİM” DİYE İSTİFA ETTİ, MİY TARAFTARI KENT PROTOKOLUÜNE İSYAN ETTİ: “YETER ARTIK!”

admin | 21 Ağustos 2023 | Genel, Gündem, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in koca çınarı, 98 yıllık maziye sahip İdman Yurdu’na başkan dayanmıyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve TFF 2. Lig’e yükselen Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın, defalarca kentin takımına destek çağrısında bulunmasına rağmen takımın yalnız bırakıldığı gerekçesiyle istifa ettiğini açıklamasının ardından Mersinli sporseverler, eleştiri oklarını kent protokolüne çevirdi.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın “Takıma sahip çıkılmadı” diyerek kentin ileri gelenleri ve kent protokolünü hedef göstererek istifa etmesinin ardından Kkulüp taraftarları kent protokolüne adet isyan etti.

“KOMBİNE 30 TANE SATILDI, NEREDE İŞ ADAMLARI?”

Konuya sosyal medya üzerinden tepki göstererek, kent protokolünü eleştirilerinin odağına koyan İdman Yurdu taraftarları, “2. Lig’de yer alan takımımızın kombinesi 30 tane satıyor. Tribünlerde taraftarlar ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışsa da takımımız, sahipsiz, çaresiz, eli kolu bağlı şekilde kendi içinde mücadele vermeye çalıştı. Bir şehrin, bir kültürün olduğu yerde İdman Yurdu kulübüne sahip çıkılmadı. Takımın yükünü tek başına omuzlanan Saltık Başkan da sonunda istifa etti. Nerede bu kentin protokol üyeleri, nerede belediye başkanları, nerede siyasileri, iş adamları? Yeter artık elinizi taşın altına koyun!.. Hep birlikte takımımızı yeniden ayağa kaldıralım” diyerek kent protokolünü takıma sahip çıkmaya çağırdı.

Taraftarlar, Başkan Saltık’ın defalarca kentin takımına destek çağrısında bulunmasına rağmen kamuoyunun bu çağrıya cevap vermemesinin kulüp başkanını yıprattığını dile getirerek, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdiler:

“KENT PROTOKOLÜ İDMAN YURDU’NA SAHİP ÇIKMADI”

“Metin başkan yıllardır takımın yükünü tek başına sırtlandı. Defalarca kamuoyundan takıma sahip çıkılması gerektiği yönünde bulunduğu çağrılar yanıtsız kaldı. Kent protokolünün takıma destek çıkmaması Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın istifa etmesine neden oldu. Ve bu ilk değil!..

“ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDA BOY GÖSTERMEYE GELMEKLE OLMUYOR BU İŞLER”

Sadece şampiyonluk kutlamalarına katılmakla olmuyor. Sezon boyunca takımın maçlarına katılmayıp, takıma herhangi bir destekte bulunmayıp, her koşulda yalnız bırakıp, şampiyonluk kutlamalarında boy göstermeye gelmekle olmuyor bu işler. Gerçek İdman Yurdu dostu bir gün değil her gün takımının yanında olandır.

“YETER ARTIK ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUN!.. TAKIMA SAHİP ÇIKIN!”

Bu kent, protokol üyeleri, siyasiler, yerel yöneticiler yine takımı yalnız bıraktı. 2. Lig’de yer alan takımımızın kombinesi 30 tane satıyor. İçler acısı. Nerede bu kentin protokol üyeleri, nerede belediye başkanları, nerede siyasileri, iş adamları? Yeter artık elinizi taşın altına koyun!.. Bari bu sefer sesimizi duyun. Takıma sahip çıkın!.. Hep birlikte koca çınarımızı yeniden ayağa kaldıralım”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle