Hoşgeldiniz  

ŞOK GELİŞME: MİY KULÜP BAŞKANI METİN SALTIK İSTİFA ETTİ!

admin | 17 Ağustos 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2. Lige yükselme başarısı gösteren Mersin İdman Yurdu’nda şampiyonluk sonrası yaşanan kriz, Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla zirve yaptı. Saltık, kulüp başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

3. Lig’den 2. Lig’e yükselme başarısı gösteren Mersin İdman Yurdu’nda, şampiyonluk sonrası büyük kriz yaşanmıştı. Yaşanan kriz son haftalarda büyük sessizliğe bürünmüştü. Bugün akşam saatlerinde Kulüp Başkanı Metin Saltık, sessizliği bozdu ve yaptığı açıklamayla Mersin İdmna Yurdu’na date bomba düştü.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, başkanlıktan istifa ettiğini açıkladı.

Başarılarda dolu 6 yıl geçirdiklerini ifade eden Metin Saltık, “Yalnızlığın acısını bu süreçte hep içimizde hissettik. Yönetim Kurulu’ndaki çalışma arkadaşlarımın kendi imkanları dahilindeki maddi ve manevi destekleri, büyük oranda aile bütçesinden finanse ettiğim kulüp bütçesine, şehir dinamiklerinin duyarsızlığına rağmen bu güne kadar büyük mücadeleler verdim. Yürüdüğüm bu yolda her zorlukla baş ederek gemiyi sağlam bir şekilde limana demirlemenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bugün 2 Ligde mücadele edecek bir Yeni Mersin idman Yurdu’nu, borçsuz-harçsız Mersin’e hediye ediyorum” dedi.

“ŞEHİR BÜYÜKLERİMİN VE DİNAMİKLERİNİN İLGİSİZLİĞİ VE ÜZERİMDE OLUŞAN YALNIZLIK HİSSİYATI BENİ KULÜP BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETMEK ZORUNDA BIRAKMIŞTIR.”

Metsin Saltık açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bu sezona başlarken bütçenin de daha ağırlaşacağı ve şehirden destek ihtiyacı olduğu gerçeğini aktarmaya ve bu konuda bana destek olunması noktasında yardım istemek için ulaşmaya çalıştığım şehir büyüklerime ulaşmakta ve kendimi ifade etmeye çalışmakta güçlük çektim.

Şehir büyüklerimin ve dinamiklerinin ilgisizliği ve üzerimde oluşan yalnızlık hissiyatı beni Kulüp Başkanlığından istifa etmek zorunda bırakmıştır. Geldiğimiz noktada şanına yakışır, 2. Ligde bir idman Yurdu’nu 100 yıllık bir ayıbı ortadan kaldırarak, üzerinde adının olduğu bir tesisi ve store mağazasını Mersin’e armağan etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyorum. Giderken arkamda borçsuz ve tertemiz bir idman Yurdu bırakıyorum. Buraya kadar yüzümün akıyla taşıdığım bayrağı daha yukarılara taşıyacak olan, sorumluluk alacak kişilere şimdiden başarılar diliyorum.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ŞOK GELİŞME: MİY KULÜP BAŞKANI METİN SALTIK İSTİFA ETTİ! için 1 yorum

  1. […] ŞOK GELİŞME: MİY KULÜP BAŞKANI METİN SALTIK İSTİFA ETTİ! 2. Lige yükselme başarısı gösteren Mersin İdman Yurdu’… […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle