Hoşgeldiniz  

MUSTAFA SARIGÜL, PARTİSİNİN MERSİN İL BAŞKANLIK BİNASINI AÇTI!

admin | 15 Ocak 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanlığı, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla açıldı.

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Mersin’de davul-zurna ile karşılandı.

Mersin İl Başkanlık binası açılışı öncesi konuşan Sarıgül, “Mersinimizde bereket, mutluluk ve enerji kapısını açıyoruz. Türkiye Değişim Parti’mizin Mersin İl Başkanlığı, hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün Mersinimize ve ülkemize hayırlı olsun. İl Başkanımız Ferruh Doğan’ın şahsında il yöneticilerimize, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, Mersin’imizde Türkiye Değişim Hareketi’nde yıllarca görev alan arkadaşlarımıza tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“TÜRKİYE’NİN EN DEMOKRATİK KİTLE PARTİSİYİZ”

Konuşmasının devamında Türkiye Değişim Partisi hakkında konuşan Sarıgül, “Türkiye Değişim Partimiz Atatürk ilkelerine bağlı, cumhuriyetimizin değerlerini geliştirip güçlendiren, alın teri ve emeğin yanında olan, esnafın yanında olan, kadınlarımızın ve gençlerimizin yanında olan, varlığı ve bereketi savunan Türkiye’nin en demokratik kitle partisidir” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından okunan Kur’an ve sonrasında “Çare Sarıgül” sloganları ile beraber TDP Mersin İl Başkanlığı binasının kurdelesi kesilerek başkanlık binası açıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle