Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ YILDIRIM CHP’Lİ BOZDOĞAN’A İLK SORTİYİ ATTI: “YARDIM MALZEMELERİNE DAHİ SAHİP ÇIKAMADI!”

admin | 04 Eylül 2023 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediyesi deposundan AFAD tarafından gönderilen yardım malzemelerinin internetten satılması ihbarıyla yapılan operasyonun ardından 1 kişi tutuklanmıştı. MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, CHP’li Haluk Bozdoğan’a, “Yardım malzemelerine dahi sahip çıkamayan Tarsus Belediye Başkanının, bu insanlıktan nasipsiz davranışın fiili olarak içinde olmaması en büyük temennimizdir” dedi.

Tarsus’ta yaşanan skandalda hem idari hem de adli soruşturmalar sürerken, MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, yaptığı açıklamayla CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a sağlam göndermede bulundu.

AFAD tarafından Tarsus Belediyesine teslim edilen depremzede yardım malzemelerinin bir depoda saklanarak, satışının yapıldığı iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonda 1 kişi tutuklanmış 3 kişi de adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Tutuklamanın ardından Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturmayı genişletirken, Mersin Valiliği de yaşanan skandalla ilgili idari tahkikat başlatmıştı.

Bağımsız Türk Yargısının yaşanan skandal olayı çözeceğine inandığını açıklayan MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, “Evini, yurdunu, sevdiklerini geride bırakmış ve büyük bir travma yaşamış depremzedelerimize dağıtılmak üzere teslim edilen yardım malzemelerine dahi sahip çıkamayan Tarsus Belediye Başkanının, bu insanlıktan nasipsiz davranışın fiili olarak içinde olmaması en büyük temennimizdir” diye konuştu.

MHP’li Yıldırım, “Görevi ve taşıdığı idari sorumluluk gereği, bu insanlık dışı işe bulaşan Belediye idaresinde kim var ise ortaya çıkarmak Sayın Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın görevidir. Tarsus gibi kadim bir şehrin Türkiye gündemine böyle alçakça bir olayla ve sürekli yolsuzluk, hırsızlık iddialarıyla düşmesi Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın hezeyanına sebep olmaktadır” diyerek CHP’li Bozdoğan’ı göreve çağırdı.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle