Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… TARSUS’TAKİ SKANDALDA MAHKEMEDEN TUTUKLAMA ÇIKTI: 1 KİŞİ TUTUKLANDI, 3 KİŞİ ADLİ KONTROLLE SERBEST!

admin | 03 Eylül 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AFAD tarafından Tarsus Belediyesine teslim edilen depremzede yardım malzemelerinin bir depoda saklanarak, satışının yapıldığı iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 4 kişi, mahkemeye sevk edilmişti. Geç saatlerde biten yargılamanın ardından 1 kişi tutuklanırken, 3 kişinin de adli kontrolle serbest kaldığı öğrenildi.

Mersin Limanına yurt dışından getirilen ve AFAD tarafından Tarsus Belediyesine teslim edilen depremzede yardım malzemelerinin bir ihbar üzerine Ulaş mahallesinde bir depoda çıkması Tarsus kamuoyuna bomba gibi düşmüştü.

İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ…

Belediyeye teslim edilen yardım malzemelerinin internet üzerinden satıldığı ihbarıyla harekete geçen Tarsus Cumhuriyet Savcılığı, Ulaş Mahallesi’nde bir depoda tutulduğunu tespit etmiş, gerçekleştirilen operasyonla 4 kişi gözaltına alınmıştı.

Malzemelere tutanakla el koyan ekipler, gözaltına alınan zanlıları sorgusunun tamamlanmasıyla Adliyeye sevk etmişlerdi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Geç saatlere kadar süren Mahkeme tamamlandı. Mahkeme; zanlılardan D.K, S.T ve A.K’yı adli kontrol şartıyla serbest bırakırken, diğer zanlı U.T için tutuklama kararı verdi. U.T, tutuklanarak Tarsus Cezaevine gönderildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

SON DAKİKA… TARSUS’TAKİ SKANDALDA MAHKEMEDEN TUTUKLAMA ÇIKTI: 1 KİŞİ TUTUKLANDI, 3 KİŞİ ADLİ KONTROLLE SERBEST! için 1 yorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle