Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ GÜLTAK: “MART SEÇİMLERİ İÇİN AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYIYIM!”

admin | 04 Eylül 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Meclisinde konuşan AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Akdeniz için bir kez daha “aday adayı” olduğunu duyurdu.  

Akdeniz Belediye Meclisi, Eylül ayı ilk toplantısını, M. Mustafa Gültak Başkanlığı’nda belediye konferans salonunda gerçekleştirdi.

Geçen Temmuz ayında on binlerce insanın katılımıyla düzenlenen 2’nci Esenli Üzüm Şenliği ile belediyenin sıcak ve soğuk asfalt hizmetlerini yansıtan filmin gösteriminden sonra yeniden konuşan Başkan Gültak, şenlik sayesinde Esenli üzümüne talebin arttığına dikkat çekerek, “Rekabet sayesinde Esenli’nin üzümleri çok iyi fiyat yaptı. Ekim’in son haftasında Karaduvar’da 4’üncü geleneksel balık festivalimizi de düzenleyeceğiz. Bu sene de 100 binden fazla insanı ağırlayacağız. Şenlik veya festival böyle olmalıdır. Yöreye, halkına, köylüsüne faydası oluyorsa anlamı vardır. Festivaller şehrin ve yaşayanların kaderini değiştirmeli. Aksi halde israf olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

“AKDENİZ’E 1 YILDA 100 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA SOĞUK ASFALT DÖKTÜK”

Başkan Gültak, sıcak ve soğuk asfalt kaplama çalışmalarına da değindi, 2022-2023 arası dönemde Akdeniz’e 100 kilometre uzunluğunda soğuk asfalt döktüklerini açıkladı, dönem sonuna kadar 20-30 kilometre daha soğuk asfalt dökeceklerini kaydetti. “Her dönem 50 kilometre soğuk asfalt dökülmüş olsaydı, 250 kilometre soğuk asfalt yapıyor bu. Bu sayede bugün Akdeniz’in tüm köy, bahçe yolları soğuk asfalt ile kaplanmış olurdu. Geç kalınmış bir iş ama hızla yapıyoruz. Meclisimizden aldığımız güçle bunu başarıyoruz. Köylülerimize de yakışan bir hizmet” dedi.

“GELECEK SEÇİMLERDE AKDENİZ’E ADAY ADAYIYIM”

Ekim ayı içinde 4’üncüsü yapılması planlanan Karaduvar Balık Festivali hazırlıklarının sürdüğünü kaydeden Başkan Mustafa Gültak; “Bu festivalimiz de inşallah bir final olacak. Dikilitaş, Akdam bölgesindeki muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla da görüştük. Tahmin ediyorum Kasım ayında gül festivalini de düzenleyeceğiz. Normalde Mart-Nisan-Mayıs içinde yapılması lazımdı ama biz başlatalım ki örnek olsun. Sonrasında gelecek biz oluruz, başka bir arkadaş olur… Faniyiz, bilemiyoruz, belki yarına yokuz. O yüzden söylüyorum yoksa Akdeniz’e aday adayıyım ve inşallah seçimi de alacağım. Merak etmeyin. İnşallah gül festivalini de yapacağız ve böylelikle Akdeniz’e 3 tane festivali kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle