Hoşgeldiniz  

AKDENİZLİ HDP’LİLER KAYYUMSEVER ÇIKTI… HDP’Lİ AKDENİZ MECLİS ÜYESİ KAYYUM DÖNEMİNDE YAPILAN HİZMETLERİ SAYA SAYA BİTİREMEDİ!

admin | 04 Eylül 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediyesi’nin Eylül Ayı Meclis Oturumunda AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı eleştirmek için söz alan HDP’li Ali Tanrıverdi, AK Parti dönemini mukayese etmek istedi, mukayeseyi de HDP’li yönetim dönemiyle değil, Kayyum dönemiyle yaptı. Yaparken de kayyum dönemindeki yapılan hizmetleri saya saya bitiremedi.

Akdeniz Belediye Meclisi’ne HDP’li Meclis Üyesi Ali Tanrıverdi’nin kayyum dönemine övgü dolu atıf yapması damga vurdu.

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı HDP’li dönemle değil, kayyum dönemiyle kıyaslayan HDP’li Tanrıverdi, kayyum döneminde Akdeniz’e yapılan yatırımları saya saya bitiremedi. Tanrıverdi, “Siz güllük gülistanlık bir Akdeniz aldınız. Hatırlatmak isterim” deyince Cumhur ittifakı meclis üyeleri ve Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak Tanrıverdi’nin bu sözlerini gülerek tepki verdi.  

AK PARTİLİ GÜLTAK: “VALLAHİ GÖZLERİM YAŞARDI, SENİ KAYYUMU DESTEKLEYEN HDP’Lİ MECLİS ÜYESİ OLARAK İLAN EDİYORUM!”

HDP’li Tanrıverdi’ye yanıt veren AK Partili Mustafa Gültak, “Vallahi gözlerim yaşardı Ali Bey. Seni kayyumcu olarak atayabiliriz yani. Seni bundan sonra kayyumu destekleyen HDP’li bir meclis üyesi olarak ilan ediyorum. Buradan basın mensupları aracılığıyla söylüyorum; HDP’li meclis üyeleri kayyumu destekliyor” dedi.

HDP’Lİ AKDENİZ BELEDİYESİNE KAYYUM ATANMIŞTI

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında HDP’li Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk’ün de bulunduğu 139 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş, bu kişilerden HDP Mersin İl Başkanı Sadun Doğan, İHD Mersin Şube Başkanı Ali Tanrıverdi, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu ile ilçe başkanları, yöneticiler ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 94 kişi yakalanmıştı.

Uzun süre firari konumda bulunan HDP’li Fazıl Türk’ün yerine İçişleri Bakanlığı kayyum atamıştı. Kayyum olarak atanan dönemin Akdeniz Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, polis eşliğinde geldiği belediye binasında, Başkanvekili Bedrettin Gündeş’ten yönetimi devralmıştı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AKDENİZLİ HDP’LİLER KAYYUMSEVER ÇIKTI… HDP’Lİ AKDENİZ MECLİS ÜYESİ KAYYUM DÖNEMİNDE YAPILAN HİZMETLERİ SAYA SAYA BİTİREMEDİ! için 1 yorum

  1. Yiğido 33 dedi ki:

    Seçim yaklaşıyor Chp den umudu kesmiş Hdp liler yeni ekmek kapısı aramaları başlamış İSTİKLAL MARŞI nı okuyun ama samimiyetinizi anlayalım

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle