Hoşgeldiniz  

İLK İŞ HALKIN İHTİYACINI “TASARRUF” İÇİN YOK SAYDI, HALK EKMEĞİ KISTI! PERSONEL KIYIMI YAPARKEN ÖYLE BİRİNİ ÇIKARDI Kİ… TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ!

admin | 06 Mayıs 2024 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, CHP’den belediye başkanı seçilen Haluk Bozdoğan’dan 616 milyon borç devraldığını söyleyerek Tarsuslulardan sabır istedi. Göreve gelir gelmez dar gelirlinin yararlandığı 2 olan Halk Ekmek Fabrikasını teke düşüren ve üretimi kısan Boltaç, işçi kıyımı yaparken çıkardığı isimlerden birinin feryadı, Boltaç’a olan tepkileri daha da arttırdı.  

  

CHP’li başkandan bir başka CHP’li başkana geçen Tarsus Belediyesi’ndeki borç dudak uçuklattı.

CHP’li Bozdoğan’dan devraldığı Tarsus Belediyesi’nin borçlarını açıklayan CHP’li Ali Boltaç, belediyenin toplam borcunun 616 Milyon 493 Bin 828 TL olduğunu detaylarıyla birlikte açıkladı. CHP’li Ali Boltaç ayrıca belediyenin alması gereken zorunlu harcamaların yanı sıra tasarruf tedbirlerinin alınması gerekliliği üzerinde durdu.

Son olarak, toplantıda Tarsus halkına çağrı yapılarak, belediyenin yaşadığı mali zorluklara karşı sabırlı olmaları istendi.

CHP’Lİ BOLTAÇ İLK OLARAK DAR GELİRLİ VATANDAŞIN FAYDALANDIĞI HALK EKMEK FABRİKASININ ÜRETİMİNİ KISTI!

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, vatandaştan sabırlı olmalarını isterken ilk olarak dar gelirli vatandaşın ihtiyacını karşılayan Halk Ekmek üretimini kıstı. 2 adet fabrikada üretim yapılan Halk Ekmek’te 2. Fabrika kapatıldı ve 2. Fabrikada çalışan işçiler çıkarıldı.  

Personel yetersizliği nedeniyle artık Pazar günleri üretim yapılmayacağı da duyuruldu.

Dar gelirli vatandaşın ihtiyacı için temel gıda ekmek üretimini kısan CHP’li Boltaç’ın bu uygulaması ilçe genelinde büyük tepki çekti.

CHP’Lİ BOLTAÇ İŞÇİ ÇIKARMAYA DEVAM EDECEK!

Kurumun işçi kapasitesinin de fazla şişirildiğine dikkat çeken Ali Boltaç, “Personel sayısı normalde yüzde 40 olmalıyken şu anda yüzde 55 civarında. Bu durumda tasarruf tedbirleri almamız gerekiyor. Ancak, halkımızın desteği ve sabrıyla belediyemizi bu zor durumdan kurtaracağız” dedi.

Belediyede tasarruf tedbirleri gerekçesiyle işçi çıkarmaya devam edileceği ifade edilirken, personel kıyımında çalışan/çalışmayan ve ihtiyacı olan/olmayan ayrımına da dikkat edilmediği iddiaları da büyük tepki çekiyor.

EŞİ BELEDİYEDE ÇALIŞIRKEN VEFAT EDEN İŞÇİNİN HANIMINI DA İŞTEN ÇIKARDI!

Son olarak sosyal medya üzerinden yapılan bir yorum iddiaları da doğrular nitelikte.

Halk Ekmek üretiminin kısıldığına ilişkin haberin altına yorum yazan ve CHP’li Boltaç döneminde işten çıkarıldığını söyleyen H.Ö’nün yazdıklarının ardından Boltaç’a olan tepkiler daha da büyüdü

2. Halk Ekmek fırınında çalışırken işten çıkarıldığını söyleyen H.Ö, “O fırında ben bir ay çalıştım. Eşim öldü. Bir yıldır çalışıyordu, Haluk Bozdoğan eşimin yerine almıştı. Ekmeğimle oynadı. Allah’a havale ediyorum. Kendi ekmeğiyle de oynasınlar inşallah, Allah’tan dileğim bu” diyerek CHP’li Boltaç’a tepki gösterdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

İLK İŞ HALKIN İHTİYACINI “TASARRUF” İÇİN YOK SAYDI, HALK EKMEĞİ KISTI! PERSONEL KIYIMI YAPARKEN ÖYLE BİRİNİ ÇIKARDI Kİ… TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ! için 1 yorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle