Hoşgeldiniz  

GÜNÜN “YAV HE HE”Sİ… TARSUS’TAKİ HALK EKMEK SKANDALINDA CHP’Lİ BOLTAÇ’TAN “SKANDAL SAVUNMA!”

admin | 07 Mayıs 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 2 adet ekmek fırınına sahip belediyede ekmek üretimini kısması ve Pazar günleri ekmek çıkartmama kararının ardından oluşan tepkilere daha fazla kayıtsız kalamadı. Meclis toplantısında konuşan Boltaç, fırının zarar ettiğini savundu, işçilerin 7/24 çalıştıklarını söyleyerek izin kullanmaları gerektiğiniz ifade etti. Makinelerin de bozulacağından endişe ettiğini söyleyen CHP’li Boltaç’ın savunması, 2 ekmek fırınına sahip belediyenin vardiyalı personel çalıştırmaması ve ekmek fabrikasının birini dinlendirip, Pazar günü diğerini çalıştırmasını düşünmemesini de şaşkınlıkla dinledi.

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın Halk ekmek üretimini kısarak, fabrikayı Pazar günleri kapatmasına tepkiler artarak sürüyor.  

Tepkilerin artmasının üstüne Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşiminde halk ekmek fabrikasının durumuyla ilgili konuşmak zorunda kalan CHP’li Boltaç’ın savunması tepkileri dahada arttırdı.

“KÂR ETMEK” HALKTAN ÖNDE HERHALDE! İMAYA BAK…

Ekmek Fabrikası’nda son 4 ayda belediyeyi çok ciddi bir şekilde etkileyen zararın olduğunu belirten Boltaç zararın önlenmesi adına sürdürülebilir politikalar izlediklerini söyledi. Bu şok yaratan açıklama da Boltaç’ın kâr etmeyi halkın ihtiyacından önde tuttuğunu ima etmesi yorumlarına yol açtı.

“SIFIR” ALINAN MAKİNELER BAKIMA MI İHTİYAÇ DUYAR?! TÜRKİYE’DEKİ TÜM FIRINLAR 7/24 ÇALIŞIYOR BİR DE SEN DE 2 TANE FABRİKA VAR, ALOOOO!

Haftada bir gün fırının kapatılması gerektiğini ifade eden Boltaç, fırının ağır tempoda çalışan makinelerle donatıldığını ve bu makinelerin düzenli bakım ve temizliğe ihtiyaç duyduğunu belirtti.

2 ekmek fırını olan Tarsus Belediyesi’nin CHP’li Başkanının yeni makinelerle donanmış fırın için bakımdan bahsetmesi şok yarattı. Boltaç’ın fırınları da gerektiği takdirde “dinlendirerek” çalıştırmayı nasıl düşünmediği de manidar karşılanırken, Boltaç’ın savunması “fırın lobisi” iddialarını daha da güçlendirdi.

VARDİYALI ÇALIŞMA HİÇ Mİ AKLINA GELMEDİ YOKSA İŞİNE Mİ GELMEDİ?

Personellerin 7/24 çalıştığını vurgulayan CHP’li Boltaç’ın, fırın çalışanlarının izin kullanabilmesi için Pazar günü üretimi durduğunu açıklaması da skandal olarak değerlendirildi. Boltaç göreve gelir gelmez, yeni açılan Halk Ekmek fabrikasında çalışan işçileri işten çıkarttı.

Fırınların Türkiye genelinde 7/24 çalıştığını pas geçen Boltaç’ın, “vardiyalı” çalışma sistemini de fırınlar için kullanmaması tepki çekti.  

HALK MARKETLER VE EKMEK BÜFELERİ KAPATILDI… YENİLERİNİ AÇACAKMIŞ AMA ZAMANI BELLİ DEĞİL!

Ekmek üretimini kısan ve Pazar günleri ekmek üretimini durduran Ali Boltaç, Halk marketleri kapattı.

Boltaç, “12 Halk Market’i de kapattık, buna istinaden 12 tane açacağım ve üzerine 25 tane daha yeni kulübe açacağız sadece ekmek satacak” açıklaması yaptı ancak yeni büfelerin ne zaman hizmete gireceği konusunda bilgi vermedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle