Hoşgeldiniz  

GECENİN BOMBASI TOROSLAR’DA PATLADI: CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNİN TERÖR ÖRGÜTÜ PKK/YPG İLE İLGİLİ YAPTIĞI PAYLAŞIMLAR ORTAYA ÇIKTI!

admin | 07 Mayıs 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin Toroslar’da terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ile ittifak yaparak kazandığı belediyede CHP listelerinden DEM parti’ye verilen kontenjandan meclis üyesi seçilen Bejna Güney Akbağ’ın terör örgütü PKK/YPG ile ilgili yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. CHP’li Akbağ’ın paylaşımlarına bir sert tepki de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’dan geldi.

Mersin özelinde CHP ve terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti, ittifak yapmış Büyükşehir’de3 CHP’ye DEM desteği karşılığında Akdeniz DEM Parti’ye, Toroslar ve Tarsus’ta da CHP kontenjanından DEM Partililere meclis üyelikleri verilerek belediyelikler kazanılmıştı.

DEM Parti onayıyla CHP’den Toroslar Belediye Başkan adayı gösterilen Abdurrahman Yıldız’ın Türklüğünden utandığını ima eden sosyal medya paylaşımlarının ardından, mecliste İstiklal Marşının okunmasını yasaklaması skandalın boyutunu büyütmüştü.

Toroslar’da yaşanan bu skandal yetmezmiş gibi CHP’den DEM Parti’ye verilen meclis üyeliği kontenjanından meclis üyesi seçilen Bejna Güney Akbağ’ın terör örgütü PKK/YPG ile ilgili yaptığı paylaşımlar ortaya çıkması bomba etkisi yarattı.

CHP görünümlü DEM Partili Akbağ, paylaşımlarında terör örgütü yanlısı yayınların örgüt lehine olan paylaşımlarını alıntılayarak örgütün propagandasını yaptığı ortaya çıktı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN BAŞDANIŞMANINDAN SERT TEPKİ

Akbağ’ın paylaşımlarına bir sert tepki de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Oktay Saral’dan geldi.

Saral, Akbağ’ın paylaşımlarının ekran görüntüsünü alıntılayarak, “CHP Mersin Toroslar Belediyesi Meclis Üyesi Bejna Güney Akbağ’ın terör örgütü PKK/YPG ile ilgili yaptığı paylaşımlardan rahatsızlık duymayacak kadar terör destekçisi bu cenah. Askerimiz bu teröristlerle canı pahasına mücadele ederken siyasette bu terör sevicilerle bir arada yürümek nasıl bir kansızlık!” diyerek tepki gösterdi.

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle