Hoşgeldiniz  

BİRİ HALKÇI MI DEMİŞTİ: ÖNCE İŞÇİ ÇIKARDI, ŞİMDİ DE HALK EKMEĞİ KISTI! PAZAR GÜNÜ TARSUSLU DAR GELİRLİ EKMEK YEMESİN!

admin | 28 Nisan 2024 | Dünya, Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın son uygulaması Tarsus’ta büyük tepki topladı. Dar gelirlinin ekmeğini sağlayan Halk Ekmek Fabrikasının kapasitesini düşüren CHP’li Boltaç’ın kararıyla Pazar günleri de Halk Ekmek fabrikası ekmek çıkartmaz oldu. Tarsus’ta büyük tepki çeken kararın ardından Boltaç’ın “fırın lobisine” yenik düştüğü yorumları çoğaldı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, koltuğa oturur oturmaz işçi çıkarmaya başlamıştı. CHP’ki Boltaç’ın Halk Ekmek Fabrikası ile ilgili son kararı da büyük tepki çekti.

2 adet fabrikada üretim yapan Halk Ekmek üretimi kısıldı. Halk Ekmek üretimi artık tek fabrikada yapılacak. Personel yetersizliği nedeniyle artık Pazar günleri üretim yapılmayacak.

PAZAR ÜRETİMİ İPTAL!

Eski Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın seçimlere yakın zamanda hizmete açtığı son fabrikada çalışan işçilerin de çıkarıldığı, eleman sayısının da yetersizliği gerekçesiyle Pazar günleri üretim yapılmayacağı ifade edildi.

Halk Ekmek büfeleri de Pazar günleri üretim olmadığı için kapandı. Ekmek almaya giden vatandaşlar Boltaç’ın Halk Ekmek üretimini kısmasına tepki gösterdi.

İYİ Kİ “HALK İÇİN ÇALIŞYORMUŞ!”

Sosyal medyadan tepki gösteren vatandaşlar, Boltaç’ın bu kararının arkasında “fırın lobisinin” olduğunu öne sürdü. Bazı vatandaşlar Boltaç’ın fırın lobisine yenik düştüğünü söyleyerek, yeni başkanın bu uygulamasını da her fırsatta söylediği “halk için çalışıyorum” sözünün de havada kaldığı yorumlarını çoğalttı.      

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle