Hoşgeldiniz  

TOROSLAR’DA ORTALIK KARIŞIK: ESKİ DÖNEMLER İÇİN BOMBA BANKAMATİKÇİ İDDİALARI; YETMEDİ DEM’İN CHP’YE MONTELEDİĞİ BAŞKAN İSTİKLAL MARŞI’NI İPTAL ETTİRDİ!

admin | 04 Mayıs 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar Belediyesi’nde önceki dönemler için bomba bankamatikçi işçi iddiaları ortaya atılırken, 30 yıl aradan sonra parti değiştiren Toroslar seçmeni, ittifak uğruna DEM’in CHP’ye montelediği sözde sosyalist başkan İstiklal Marşı’nı meclis oturumunda okutulmasını iptal ettirince şok yaşadı. Toroslar’da önümüzdeki süreçte neler yaşanacağı da şimdiden büyük merakla bekleniyor.

Toroslar Belediyesi’nde 25 yıllık MHP döneminin ardından CHP’ye geçen yönetim, 30 yıllık dönem için bomba iddialar ortaya atarken, Mersin özelinde ittifak yapan DEM Parti-CHP birlikteliğiyle kazanılan Toroslar’da seçmen, yeni sosyalist başkanın İstiklal Marşı’nı yok saymasının şokunu yaşıyor.   

SÖZDE SOSYALİST BAŞKAN, MHP DÖNEMİ İÇİN BOMBA İDDİALARDA BULUNDU!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Toroslar Belediyesi’nin Mayıs ayı meclisinde konuşan DEM Parti’nin CHP’ye montelediği sözde sosyalist başkan Abdurrahman Yıldız, 30 yıllık MHP dönemiyle ilgili bomba bankamatikçi iddialarıyla gündemi salladı.

Toroslar’ın sözde sosyalist belediye başkanı Abdurrahman Yıldız, belediye bünyesinden işçi çıkarmak istemediklerini ancak 12 yıldır işe gelmeden maaş alan isimleri tespit ettiklerini söyledi.

30 KİŞİ ÇIKARILDI, DEVAMI GELECEK…

Bu nitelikte tespit edilen 30 işçiyi çıkardıklarını söyleyen Yıldız, “Yıllardır işe gelmemiş 12 yıldır maaş alıyor, gelmiş mali hizmet müdürüne ben işten çıkacağım tazminatımı verin diyor. Dedim onu bana gönderin, ben cebimden vereceğim onun tazminatını. Utanmazlığa, arsızlığa bakar mısınız?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Abdurrahman Yıldız, “Bugün disiplin kararı ile 30 kişi çıkarıldı. 12 yıldır işe gelmemiş, şimdi başkan değişmiş, çağırıyoruz yine gelmiyor. İnsan utanır yahu, bugüne kadar gitmedim, başkan değişti bari şimdi gideyim der. O da yok. Bana işe gelme dediler diyor. Yahu yazılı bir şey var mı, yok. Sana gel diyoruz, yazılı söyle diyor. Şu arsızlığa bakın. İçlerinde 20- 30 arkadaşta gerçekten ar etmiş kendiliğinden istifa edip gitmiş. Adam benim tanıdığım arkadaşları arıyor ‘yahu biz orada çalışıyoruz ama nerede çalışıyoruz bunu bilmiyoruz, öğren de gidip çalışalım’ diyormuş. Yasa ve hukuk ne emrediyorsa yapacağım ve hiç kimse haksız, ahlaksız, arsız şekilde olana sahip çıkmasın” diyerek işçi çıkışı yapacağını duyurdu.

BÜROKRATLARA ŞOK SUÇLAMA: GEREKİRSE 200 BÜROKRATIN TAMAMINA SORUŞTURMA AÇARIM!”

Bankamatikçi işçilerin tespiti noktasında belediye bürokratlarının da bilgi sakladığını iddia eden Abdurrahman Yıldız, “İşe gelmediğini bildiğimiz çok fazla çalışan var. Fakat bunların tespit edilmesi noktasında da ciddi bir direnç var. Mutlaka aşacağız. Ama biz bunu aşarken, özellikle bürokrat arkadaşlarımızın canı yanmadan aşalım istiyoruz. Bugün mesela bir arkadaşımız için soruşturma açtık. Emre itaatsizlikten ve verilen görevi yerine getirmemekten kaynaklı. Gerekirse ben, bu belediyede çalışan 200 bürokratın 200’üne de soruşturma açarım” dedi.

DEM’İN CHP’YE MONTELEDİĞİ BAŞKANDAN SKANDAL KARAR GELDİ: “İSTİKLAL MARŞI OKUNMASINI İPTAL ETTİRDİ”

30 yıl MHP tarafından yönetilen Toroslar Belediyesi 31 Mart yerel seçimlerinde ittifakla CHP-DEM Parti yönetimine geçti.

DEM Parti tarafından onaylanan ve sosyalist kimliğiyle tanınan Abdurrahman Yıldız CHP’den aday gösterildi ve seçimi kazandı.

30 YIL MHP’Lİ YÖNETİMİ DESTEKLEYİP, ŞİMDİ DE CHP-DEM’E KESKİN DÖNÜŞ YAPAN TOROSLAR SEÇMENİ ŞOKTA!

Abdurrahman Yıldız, Mayıs ayı meclis toplantısında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasını iptal ettirince 30 yıl MHP’ye oy verip, şimdi de CHP-DEM ittifakına oy veren seçmen şok yaşadı.

Yıldız, seçim öncesinde de Türk olmaktan utandığına ilişkin sosyal medya paylaşımlarıyla ülke gündeminde bile yer almıştı.

DEM destekli sözde sosyalist CHP’li Yıldız’ın bu şok hamlesine MHP’li Meclis Üyeleri tepki gösterirken, Atatürk’ün partisini temsil eden ancak DEM Parti ile ittifakta açık açık çalışan CHP’li meclis üyelerinden ise çıt çıkmadı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle