Hoşgeldiniz  

HOBARAAA… HANİ ADAY BELLİYDİ? BAHÇELİ AÇIKLADI: “İSİMLENDİRMELER KISA SÜREDE YAPILACAK!”

admin | 07 Aralık 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yerel seçimlere ilişkin konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Büyükşehir’de Cumhur ittifakının ortak aday çıkaracağını söyleyerek, hangi illerin hangi partiden olacağına değinmedi. Başta Mersin olmak üzere 3 Büyükşehir’i istediği öne sürülen MHP’de Bahçeli, aday isimlerinin kısa sürede netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Türkgün gazetesine konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Türkiye 31 Mart seçimlerinde bir kez daha al bayrakta buluşacak, Türk milleti Cumhur İttifakı’nda uzlaşacak. MHP ve Cumhur İttifakı 31 Mart seçimlerine damga vuracak” dedi.

“SORUN YOK, TAM MUTABAKAT VAR”

Yerel seçimlere yönelik çalışmalarda AK Parti ile aralarında hiçbir ihtilafın olmadığını vurgulayan Bahçeli, “Hemen hemen mutabakat sağladık. Karşılıklı anlayış, dayanışma ve saygıya dayalı temaslar Türkiye’nin önünü açacak. Uzlaşamayacağımız bir şey de yok. Çünkü bizim için her şeyden önce Türkiye’dir. Önce ülkem ve milletim diyen iki siyasi irade el ele verdi” diye konuştu.

“ADAY İSİMLENDİRMESİ KISA SÜREDE YAPILACAK!”

İki parti arasında oluşturulan komisyonun çalışmalarının sonuna geldiğini dile getiren Bahçeli, “Cumhur İttifakı olarak milletimize güveniyoruz. Belediye başkan adaylarımızın isimlendirilmesi de kısa sürede yapılacak. Büyükşehirlerin tamamında Cumhur İttifakı olarak adaylarımız ortak olacak. MHP ve Cumhur İttifakı, 31 Mart seçimlerine damga vuracak” ifadesini kullandı.

“ŞU ADAY KESİNLEŞTİ” HABERLERİ RAFA KALKTI! SON KARAR İÇİN SON RAPORLAMALAR YAPILIYOR…

Başta Mersin olmak üzere Adana ve Manisa’da aday çıkarmak istediği öne sürülen MHP’nin geçtiğimiz hafta Mersin Büyükşehir adayı olarak ortaya atılan “kesinleşti” haberleri de Bahçeli’nin “İsimlendirme kısa sürede yapılacak” açıklamasıyla rafa kalktı.

İttifak görüşmelerini yürüten AK Partili ve MHP’li heyetlerin bu hafta içi 2 toplantı daha yaparak isimler ve iller üzerindeki son değerlendirmeleri liderlere sunacağı tahmin ediliyor.  

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

HOBARAAA… HANİ ADAY BELLİYDİ? BAHÇELİ AÇIKLADI: “İSİMLENDİRMELER KISA SÜREDE YAPILACAK!” için 1 yorum

  1. […] HOBARAAA… HANİ ADAY BELLİYDİ? BAHÇELİ AÇIKLADI: “İSİMLENDİRMELER KISA SÜREDE YAPILACA… […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle