Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ’NİN SEÇİMLERE TEK BAŞINA GİRME KARARI CUMHUR’DA HESAPLARI MASAYA TEKRAR GETİRDİ: MERSİN-ADANA-MANİSA YENİDEN MERCEK ALTINDA!

admin | 06 Aralık 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur İttifakı İYİ Parti’nin 2024 yerel seçimlerine tek başına gitme kararını yakından takip ediyor. Çalışmalarını tamamlayan Cumhur ittifakı heyetleri bu hafta içi 2 yeni toplantı daha yapıyor.  AK Parti’ye yakın kaynaklar, “Doğru adımlar atarsak sonuç alırız” görüşüyle özellikle 4 ilin yeniden mercek altına alındığını öne sürdü.

CHP’nin İYİ Parti’ye iş birliği teklifinin İYİ Parti tarafından reddedilmesi Cumhur ittifakı kanadında da hareketliliğe yol açtı.

İttifak için heyetlerin çalışmasını tamamlayan AK Parti ve MHP kurmayları raporları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sunmuştu. İYİ Parti’nin seçimlere tek başına girme kararının ardından Cumhur heyetleri, bu hafta içi 2 toplantı kararı daha almıştı.

MHP’NİN ISRARLA İSTEDİĞİ İLLER YENİDEN MASAYA YAITIRILIYOR: BOMBA GELİŞME!

AK Parti kurmayları, İYİ Parti’nin kararının her büyükşehirde farklı sonuçlar doğurabileceği kanaatinde. Bu sonuçların tek tek irdeleneceği, bu çalışma sırasında MHP’nin ısrarla üstünde durduğu Mersin, Antalya, Adana ve Manisa gibi şehirlerin özellikle mercek altına alınacağı ifade ediliyor.

İYİ Parti’nin tek başına seçime gitmesinin Cumhur İttifakı’na etkisinin ne olacağı sorusuna AK Partili kaynaklar, “Kendi hazırlığımızı yapıyoruz. Birlikte de ayrı da hareket etseler biz doğru adımlar atarsak sonuç alırız” yanıtını veriyor.

BOMBA İDDİA: 4 İLDEKİ MHP ADAYLARI YENİDEN DEĞERLENDİRİLİYOR!

Heyetlerin çalışmasının ardından Mersin, Adana ve Manisa’nın MHP’ye bırakıldığı öne sürülmüştü. Antalya için de MHP’ye Cumhur kanadında onay verilebileceği iddia ediliyordu.

Adayların bile netleştirildiği iddiaları tavan yaparken, Cumhur ittifakı heyetleri toplantısında AK Parti’nin MHP’ye aday isimleri üzerinden yeni değerlendirmeler istediği öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

İYİ PARTİ’NİN SEÇİMLERE TEK BAŞINA GİRME KARARI CUMHUR’DA HESAPLARI MASAYA TEKRAR GETİRDİ: MERSİN-ADANA-MANİSA YENİDEN MERCEK ALTINDA! için 1 yorum

  1. […] İYİ PARTİ’NİN SEÇİMLERE TEK BAŞINA GİRME KARARI CUMHUR’DA HESAPLARI MASAYA TEKRAR GETİ… […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle