Hoşgeldiniz  

SANSASYONEL “İŞ İKNAYA KALDI” DEMİŞTİ: KIZILTAN CHP BÜYÜKŞEHİR A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

admin | 06 Aralık 2023 | Ekonomi, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’ye yakın iş insanlarının Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması yönünde telkinlerine kayıtsız kalamayan MTSO eski Başkanı Ayhan Kızıltan, CHP’den aday adaylığını açıkladı. Kızıltan, “Mersin iş dünyasının ve sanayisinin gelişimi için yaptığımız birçok çalışmanın yanı sıra Mersin kentinin birliği, ayrıştırıcılığın yok edilmesi ve Mersin Halkının kaynaşması yönünde büyük çaba sarf ettim. Mersin’in her köşesini son derece iyi bilen bir Mersinli olarak eğitim, iş ve sosyal yaşamda ve MTSO çatısı altında edindiğim tüm bilgi ve deneyim birikimimle Mersin’e Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet etmek arzusundayım” diyerek CHP’den aday adayı olduğunu duyurdu.

CHP’de mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in adaylığının gerek Mersin tabanında gerekse de genel merkezde sıkıntıya düşmesi Büyükşehir aday adaylarının da önünü açtı.

ADAY ADAYI OLMASI İÇİN TELKİNLERİN OLDUĞUNU İLK SANSASYONEL YAZMIŞTI

Geçtiğimiz hafta kulislerde CHP’ye yakın iş insanları tarafından Büyükşehir adayı olması konusunda   

İş dünyasının CHP’ye yakın isimlerinin kendilerini temsil edecek Büyükşehir adayı için kolları sıvadığını ve bu bağlamda MTSO’nun eski Başkanı Ayhan Kızıltan’ı ikna etmeye çalıştıklarını kamuoyuna ilk duyuran Sansasyonel Haber’in kulisi, Kızıltan’ın aday adaylığı açıklamasıyla hayat buldu.

MTSO eski Başkanı Ayhan Kızıltan, yaptığı açıklamayla CHP’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını duyurdu.

2018-2023 Yılları arasında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Ayhan Kızıltan, “Bu süreçte Mersin iş dünyasının ve sanayisinin gelişimi için yaptığımız birçok çalışmanın yanı sıra Mersin kentinin birliği, ayrıştırıcılığın yok edilmesi ve Mersin Halkının kaynaşması yönünde büyük çaba sarfettim. Mersin’in her köşesini son derece iyi bilen bir Mersinli olarak eğitim, iş ve sosyal yaşamda ve MTSO çatısı altında edindiğim tüm bilgi ve deneyim birikimimle Mersin’e Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet etmek arzusundayım. Bu vesile ile sizlere CHP Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olduğumu bildirmek isterim. Sizlerin de desteği ile kentin her yönden gelişmesi, her yöresine ihtiyaçlara uygun, kaliteli eşit hizmet sağlamak amacındayım. Her şey gönlünüzce olsun” diyerek aday adaylığını duyurdu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

SANSASYONEL “İŞ İKNAYA KALDI” DEMİŞTİ: KIZILTAN CHP BÜYÜKŞEHİR A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI! için 1 yorum

  1. Ne çok baskı görmüş aday olmak için, yazık adama gerçekten. Hiç istemediği bir şeye zorlamışlar belli ki. Yalnız bu baskı yapan ve ikna etmeye çalışan kişiler kim acaba, yoksa kişi kerameti kendinden menkul mu sayıyor da bu haberi el altından mı sürüyor? Yoksa böylesi kişiler yok ta bu bir hayali durum mu? Bu kişi ısrarla istediği ve koltuktan kalkmamak için binbir numara çektiği oda başkanlığını kaybetti yakınlarda. Kaldı ki adaylık açıklamasına şimdiye kadar gölgesine sığındığı Seçer ne der? Kızmasın sonra? İyi düşünsün…

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle