Hoşgeldiniz  

HADİ BUYURUN: CUMHUR, “CHP-İYİ PARTİ” İŞ BİRLİĞİ OLASILIĞINA GÖRE HAREKET EDECEK… SAĞLAM SON DAKİKA!

admin | 03 Aralık 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

3 gün önce yerelde ittifak için kurulan MHP-AK Parti heyetleri çalışmalarını tamamlamış, raporlar liderlere sunularak Erdoğan-Bahçeli zirvesi gerçekleşmişti. CHP ve İYİ Parti arasında iş birliği olasılığının Pazartesi netleşecek olması nedeniyle liderlerin aldığı ittifak yerleri ve adayları kararının da olası iş birliği nedeniyle askıya alındığı ve tekrar görüşüleceği haberi kulislere bomba gibi düştü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Lideri Meral Akşener arasında gelişen iş birliği görüşmelerinde daha önce seçimlere tek başına girme kararı alan İYİ Parti Genel İdare Kurulu’nun CHP’li Özel’in yeni teklifi için yarın toplantı yaparak, iş birliği kararıyla ilgili nihai yol çizecek olması Cumhur ittifakının da planlarını değiştirdi.

HEYETLERİN RAPORLARI LİDERLERE SUNULMUŞTU

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla yerel seçimde iş birliği çalışmalarını yürütmek amacıyla kurulan heyetler, çalışmalarını tamamlamış ve liderlere sunmuştu.

ERDOĞAN-BAHÇELİ KARARLARI ASKIYA ALDI: CHP-İYİ PARTİ İŞ BİRLİĞİ İHTİMALİNE KARŞI SON ŞEKİL VERİLECEK!

Rapor ışığında MHP’ye bırakılan yerler ve adaylar için karar alan Cumhur ittifakı Genel Başkanlarını, CHP ve İYİ Parti iş birliği görüşmesi durdurdu. Erdoğan ve Bahçeli, CHP ve İYİ Parti’nin olası işbirliğine karşı hareket etme kararı aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ısrarla istediği Mersin, Adana ve Manisa’nın adaylarına varana kadar okeylenen görüşmeler, CHP-İYİ Parti iş birliği görüşmesi nedeniyle askıya alındı.

ÇALIŞMALARINI TAMAMLAYAN HEYETLER, SON GELİŞMEYLE 2 TOPLANTI KARARI DAHA ALDI!

Bugüne kadar 8 toplantı yapan heyetler, çalışmalarına son şekli vererek raporlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye sunmuştu.

CHP ve İYİ Parti arasındaki flaş görüşmenin ardından Cumhur ittifakı heyetlerinin bu hafta 2 toplantı daha yapması kararlaştırıldı. 2 toplantının ardından heyet, iş birliği yapılacak büyükşehir, il ve ilçeleri netleştirmiş olacak.

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

HADİ BUYURUN: CUMHUR, “CHP-İYİ PARTİ” İŞ BİRLİĞİ OLASILIĞINA GÖRE HAREKET EDECEK… SAĞLAM SON DAKİKA! için 1 yorum

  1. […] HADİ BUYURUN: CUMHUR, “CHP-İYİ PARTİ” İŞ BİRLİĞİ OLASILIĞINA GÖRE HAREKET EDECEK…… 3 gün önce yerelde ittifak için kurulan MHP-AK Parti h… […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle