Hoşgeldiniz  

CUMHUR’DA SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN “ADAY BELLİ OLDU” POMPALAMASI YAPANLAR VARDI: NETLİK EN ERKEN 15 ARALIK SONRASI!

admin | 08 Aralık 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan temasları sonrası dönüş yolunda yerel seçimlere ilişkin konuştu: “Öyle zannediyorum ki bu hafta içinde belli bir neticeye varacaklar. Ondan sonra bizim konseyimize getirecekler. Biz de bu yapılan çalışmayı gözden geçirerek süratle adım atıp, 2024’e dair Devlet Bahçeli ile bir araya gelip, kararımızı vereceğiz ve yola çıkacağız!”

Cumhur ittifakında henüz hiçbir şeyin netleşmediğini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da dile getirdi. Yunanistan ziyareti dönüşünde yerel seçimlere ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ittifak heyetlerinin bu hafta içinde çalışmalarını tamamlayacağını söyledi.

“15 ARALIK SONRASI PEYDERPEY ADAY AÇIKLAMALARIMIZI YAPARIZ!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2019 yerel seçiminde biz Cumhur İttifakı başlığıyla bir adım atmadık. Ancak bu seçimde durum çok daha farklı. Şu an itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nden ve partimden arkadaşlarımız müşterek çalışmalarını sürdürüyorlar. Hangi büyükşehirde, hangi illerde, hangi ilçelerde nasıl hareket edeceğiz, meclis üyeliklerinde nasıl hareket edeceğiz, bütün bu konuların hepsini arkadaşlarımız görüşüyorlar. Öyle zannediyorum ki bu hafta içinde belli bir neticeye varacaklar. Ondan sonra bizim konseyimize getirecekler. Biz de bu yapılan çalışmayı gözden geçirerek süratle adım atıp, 2024’e dair Devlet Bahçeli ile bir araya gelip, kararımızı vereceğiz ve yola çıkacağız. 15 Aralık sonrası peyderpey aday açıklamalarımızı yaparız” dedi.

CUMHUR’DA MERSİN PÜRÜZÜ SÜRÜYOR!

AK Partili ve MHP’li heyetler, hangi illerde ittifak yapılacağının yanı sıra hangi büyükşehirlerde hangi partinin adayının yer alacağı konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mersin, Adana ve Manisa ısrarı sürerken, AK Parti kanadı Mersin’in AK Partili bir isimle CHP’den alınabileceğini vurgulaması nedeniyle heyetlerin görüşmelerinde bazı pürüzler yaşanmıştı.

MHP Lideri ısrarını sürdürünce de Mersin’de MHP’nin önerdiği isimler üzerinden tartışmalar başlamıştı.

Geçtiğimiz hafta içi sosyal medya üzerinden adayın belli olduğu pompalaması yapan bazı MHP’lilerin algı oyununu önce MHP Genel Başkanı Bahçeli ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarıyla bozdu.

Heyetlerin adaylar ve ittifak yapılacak iller üzerindeki çalışmalarını henüz tamamlamadığını açıklayan her iki liderde, heyetlerin çalışmalarına son şekli verdikleri raporu beklemeye başladı.  

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle