Hoşgeldiniz  

VARAN 1: “SEN KİMSİN VAHAP SEÇER! SEN İYİ PARTİ GİK’İNİN ÜZERİNDE BİR ADAM MISIN?”

admin | 09 Aralık 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, katıldığı bir televizyon programında partisinin aldığı yerel seçimlerde tek başına girme kararına rağmen, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in “Biz İYİ Parti ile Ankara’ya rağmen tabanda iş birliği yaparız” söylemine sert yanıtlar verdi. Kocamaz “Şimdi de hiç utanmadan, hiç sıkılmadan televizyona çıkıyor, diyor ki ‘Genel Merkez kabul etmese de biz Mersin’de birkaç ilçeyi İYİ Parti’ye vererek, aramızda anlaşma sağlayabiliriz.’ Ya sen kimsin ya? Sana bu yetkiyi kim verdi?” dedi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz yaklaşan yerel seçimler öncesinde İçel Tv, Sun RTV Mersin ve Güney Tv’de canlı yayınlanan Kemal İstek’in hazırlayıp, sunduğu Seçim Gündemi programına konuk oldu.

2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti’nin aldığı seçimlere tek ve müstakil girme kararını değerlendiren Burhanettin Kocamaz, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in “Genel Merkez kabul etmese de biz Mersin’de birkaç ilçeyi İYİ Parti’ye vererek, aramızda anlaşma sağlayabiliriz” söylemine sert sözlerle yüklendi.

“BİZ İYİ PARTİ’Yİ SİZE BELEDİYE KAZANDIRMAK İÇİN KURMADIK!”

Yerel seçimlerde İYİ Parti’nin almış olduğu karar doğrultusunda tek başlarına mücadele edeceklerini ifade eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “İYİ Parti’nin üzerindeki saldırılar da buradan çıktı. İktidar bizim bu kararımızdan rahatsız. Diğer taraftan da CHP “elimizdeki belediyeleri kaybederiz” düşüncesiyle İYİ Parti’ye saldırıyorlar. Arkadaş biz İYİ Parti’yi size belediye kazandırmak için kurmadık ki. Biz sizi iktidar yapmak için İYİ Parti’yi kurmadık ki” dedi.

Kocamaz, “Biz 2019’daki ittifaktan bir şey göremedik ki. İttifakta inat ettiler, Türkiye’yi feda ettiler. Şimdi de İYİ Parti’nin bu kararıyla şehirler feda olacakmış. Ya siz Türkiye’yi feda ettiniz. İnadınız yüzünden Türkiye’yi feda ettiniz. Türkiye’ye kaybettirdiniz” şeklinde konuştu.  

“BİZİM DÖNEMİMİZDE ÇALIŞAN 4 BİN 500 İŞÇİYİ, GARİBAN KÖYLÜ ÇOCUKLARINI DÜŞMANLIK EDEREK, KAPI DIŞARI ETTİ!”

İYİ Parti’nin bu kararının ardından CHP’de panik başladığını savunan Burhanettin Kocamaz şöyle devam etti:

“Tabi bunlar paniklediler. Örneğin Mersin’de ne diyordu Vahap Seçer, ‘Beni Demokratik Güç Birliği getirdi. Ben HDP’nin desteğiyle seçildim.’ Her defasında da İYİ Partilileri ezmeye çalıştı. Bizim dönemimizde çalışan 4 bin 500 işçiyi, gariban köylü çocuklarını düşmanlık ederek kapı dışarı etti. Onları işsiz, aşsız bıraktı. Çocuklar, gençler, işçiler Mahkemeye gittiler; Mahkeme görevlerine iade etti, Mahkeme kararlarını uygulamadı. Hadi uygulamadın, bu işçilerin tazminatlarını ver; tazminatlarını da vermedi. Belediyedeki bürokratlara mobbing uyguladı; oradan oraya sürgüne gönderdi. Adeta düşmanca bu insanlara saldırdı.

“SEN KİMSİN, İYİ PARTİ’Yİ SEN Mİ YÖNETİYORSUN?”

HDP de seçime tek başımıza gireceğiz derken; şimdi de diyor ki, ‘Biz İYİ Parti ile tepede olmasa da tabanda bir iş birliği yaparız. Ben bundan eminim.’ Ya sen kimsin Vahap Seçer! Sen kimsin! Sen İYİ Parti’nin GİK’inin üzerinde bir adam mısın? Sen kimsin İYİ Parti’yi sen mi yönetiyorsun? Herkes haddini bilecek. Herkes İYİ Parti’nin verdiği kararı saygıyla karşılayacak. Allah’ın izniyle de İYİ Parti bu seçimden alnının akıyla çıkacak. 

“HİÇBİR YERDE İYİ PARTİ KADROLARINA YER VERMEDİLER”

Hiçbir yerde İYİ Parti’nin kadrolarına yer vermediler. Çalışan kadrolarını işten çıkardılar. Maalesef İYİ Parti çok büyük fedakarlık yapmasına rağmen bir vefasızlıkla karşı karşıya kaldı.   

“2019’DA BİZE KURULAN KUMPAS OLMASAYDI, VAHAP SEÇER O MAKAMLARI RÜYASINDA GÖRÜRDÜ!”

Şunu özellikle söylemek istiyorum, 2019’da bize kurulan bir kumpas olmasaydı Vahap Seçer o makamları rüyasında görürdü. Ama o makam bize kumpas kuranlara da nasip olmadı ve hiç beklenmedik bir şekilde torbadan Vahap Seçer çıktı.

“SEN KİMSİN Kİ, BURHANETTİN KOCAMAZ’IN 25 YILLIK BELEDİYECİLİĞİYLE AŞIK ATMAYA ÇALIŞIYORSUN?”

Vahap Seçer göreve geldiği günden bu yana geçmiş döneme, devri-sabık yaratmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Her meclis toplantısında bizlere saldırdı. Bizi kötüledi. 25 yıl belediye başkanlığı yapmışım Vahap Seçer. Sen kimsin ki, Burhanettin Kocamaz’ın belediyeciliğiyle aşık atmaya çalışıyorsun? Sen kimsin ki bu memleketteki insanlar arasında ayrım yapıyorsun? Biz bu memlekette 25 yıl burada yaşayan insanları birleştirmek için mücadele ettik. Ama biz görevden ayrıldıktan sonra her türlü ayrımcılık yapıldı. Diyorum ya, gariban köylü çocuklarını düşman gibi gördüler ve o çocukları zor durumda bıraktılar. Yuvalar yıkıldı, bürokratlara yaptıkları kötülüklerden dolayı ailesi dağılanlar, hastalananlar, kalp krizi geçirenler oldu. Ya bu kadar düşmanlık olur mu yani? Şimdi de hiç utanmadan, hiç sıkılmadan televizyona çıkıyor, diyor ki ‘Genel Merkez kabul etmese de biz Mersin’de birkaç ilçeyi İYİ Parti’ye vererek, aramızda anlaşma sağlayabiliriz.’ Ya sen kimsin ya? Sana bu yetkiyi kim verdi?

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle