Hoşgeldiniz  

CHP’NİN AKDENİZ’DE İTTİFAK YAPTIKLARINA BAK! DEM PARTİ’NİN MECLİS ÜYELERİ DE PATLADI: KENDİSİ, OĞLU, KOCASI, KARDEŞİ… ADAY LİSTESİ TERÖRLE BAĞLANTILI İSİMLERLE DOLU!

admin | 29 Mart 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde Mersin’de CHP ile anlaşan terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti’de Belediye Eş Başkan Adayları Sarıyıldız ve Arslan’ın terör örgütüyle bağlantılarının ortaya çıkmasının ardından, meclis üyesi aday listesine yazdığı isimler için de skandal patladı. DEM Parti Akdeniz Meclis Üyesi Adaylarından kiminin kardeşi, kiminin kocası, kiminin oğlu, kiminin ise kendisi terörle bağlantılı çıktı.

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlere sayılı günler seçim heyecanı da her geçen gün artıyor. Seçimlerde Türkiye’deki birçok şehirde olduğu gibi Mersin’de de kirli ittifaka imza atan CHP ve DEM Parti, anlaşma gereği büyükşehirde CHP adayını, Akdeniz ve Toroslar’da ise DEM Parti adayını destekleme kararı aldı.

AKDENİZ’İ PKK’NIN KUCAĞINA İTİYORLAR! BOMBA İDDİA…

Büyükşehir Belediyesi’ni almak uğruna terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti ile aynı masaya oturmayı kabul eden CHP, Akdeniz ve Toroslar ilçesini göz göre göre terör örgütünün kucağına itti.

CHP, Akdeniz’de tavşan aday Nesibe Teker Hazim’i aday çıkarırken; DEM Parti ise amcası terör örgütü suçundan aranan ve Fransa’ya kaçan Faysal Sarıyıldız’ın yeğeni Hoşyar Sarılyıldız ile ‘İstiklal Marşı okumam’ diyen ve oğlu öldürülen teröristlerden olan Nuriye Arslan’ı aday olarak tanıttı.

Akdeniz’i yeniden terör örgütlerine teslim etme amacında olan iki parti çalışmalarda da ortak hareket ediyor.

BU KEZ DE MECLİS ÜYESİ ADAYLARININ TERÖR BAĞLANTILARI ORTAYA ÇIKTI!

DEM Parti’nin Akdeniz ilçesinde duyurduğu Meclis Üyesi Aday listesinde yer alan isimlerden kiminin kardeşi, kiminin kocası, kiminin oğlu, kiminin ise kendisi terörle bağlantılı çıktı.

İŞTE DEM PARTİ MECLİS ÜYESİ LİSTESİNDEKİ ŞOK İSİMLER VE BAĞLANTILARI

Rahime Tunçer: DEM Parti Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Tunçer’in PKK terör örgütü üyesi olan kız kardeşi Rahime Tunçer’in, Şırnak’ta TSK askerleri ile girdiği çatışmada öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ömer Tunçer: DEM Parti Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Ahmet Tunçer’in kardeşi olan Ömer Tunçer’in, PKK terör örgütü suçundan firari olduğu öğrenildi.

Feride Aslan Bilgiç: DEM Parti Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Adayı.

Alattin Bilgiç: Feride Aslan Bilgiç’in kocası Alattin Bilgiç’in, PKK terör örgütü suçundan cezaevinde yattığı ortaya çıktı.

Gülbahar Kuş: DEM Parti Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Adayı Gülbahar Kuş.

Murat Aydın Kuş: Meclis üyesi adayı olan Gülbahar Kuş’un kocası olan Murat Aydın Kuş’un 12 yıl terör örgütü suçundan cezaevinde yattığı öğrenildi.

Nuray Şahin: DEM Parti Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Adayı.

Sedat Şahin: Nuray Şahin’in oğlu Sedat Şahin’in, terör suçundan kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası olduğu ve firari olduğu ortaya çıktı.

Hediye Alp: DEM Parti Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Hediye Alp’in terör örgütü suçundan yargılandığı ortaya çıktı.

İsa Dağ: DEM Parti Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Adayı İsa Dağ’ın, terör suçundan cezaevinde yattığı ve davalarının sürdüğü öğrenildi.

BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle