Hoşgeldiniz  

DSP’Lİ KÜÇÜKKAPDAN: “MERSİN’İ KAOSA SÜRÜKLEMEYİN. BU, MERSİN ÜZERİNE KURULMUŞ BİR KİRLİ İTTİFAKTIR”

admin | 29 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

DSP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emrah Küçükkapdan, Mersin’de kurulan CHP-DEM Parti kirli ittifakını yerden yere vurdu: “Bu bir kirli ittifaktır, Mersin üzerine kurulmuş bir kirli ittifaktır. Gerçek Atatürkçüler, gerçek Cumhuriyetçiler, gerçekten Mersin’i düşünenler bunun sağcısı solcusu yok arkadaş, bu Mersin’de nefes alan, Mersin’de yaşayan herkesi sağduyuya çağırıyorum.”

Mersin özelinde CHP ve terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti arasında kurulan kirli ittifak tüm kesimlerin tepkisini çekmeyi sürdürüyor.

DEM Parti olmadan seçimi kazanma şansı hiç kalmayan, bu kirli ittifakla kendisine anca yol açabilen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer üzerinden terör örgütünün siyasi uzantısıyla kurulan bu ittifaka bir sert tepki de Demokratik Sol Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emrah Küçükkapdan’dan geldi.

İçel TV ve Sun RTV’de Ender Can Kayıhan’ın sunduğu Seçim Özel ortak yayınında konuşan DSP’li Küçükkapdan, Mersin’de kurulan CHP-DEM Parti kirli ittifakına yüklendi.

Küçükkapdan, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığında İstiklal Marşını okumayanlarla PKK’dan ceza almış, ölmüş insanların aileleriyle bu ülkeye ihanet etmiş, gerçek söylüyorum bu ülkeye ihanet etmiş kişilerle beraber mi Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni yöneteceksiniz?” dedi.

“SİZ BUGÜN MERSİN’E İHANET EDİYORSUNUZ!”

CHP’nin oylarıyla DEM Parti’yi Mersin Büyükşehir Meclisine yerleştirileceğini kaydeden Emrah Küçükkapdan, “Sen Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vereceksin, DEM Partilileri Büyükşehir Belediyesi’nde meclise göndereceksin. Çıkın açıklayın bunları. Siz bugün Mersin’e ihanet ediyorsunuz. Mersin’e Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden DEM Partilileri meclise göndereceksiniz.

“ALİ BOZAN HANGİ VAATLERİ ALDI DA SİZİN LEHİNİZE ÇEKİLDİ?” BOMBA…

DEM Partililer derken şunu anlamayın, başımızın üstünde ülkede siyaset yapan bir parti. Ama kalkıp, bu devlete silah sıkmış, Kürdistan lafını kullanıp ‘Biz belediye başkan adaylarımızı, meclis üyelerimizi Kürdistan’da seçtik’ diyen kişi, sizin adınıza çekildi mi çekilmedi mi Büyükşehir adaylığından? Bir insan niye çekilir? Hangi vaatleri aldı da çekildi bu insan? Bana ilk önce bunların bir açıklamasını yapacaksınız” diye konuştu.

“YARIN BU AKDENİZ BELEDİYESİNİ KAZANDIĞI ZAMAN BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE İSTİKLAL MARŞINI MI OKUTMAYACAK?”

Akdeniz Belediye Meclisinde meclis üyesiyken “İstiklal Marşını okumak zorunda değilim” diyen Nuriye Arslan’ın DEM Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı yapılmak istendiğine dikkat çeken DSP’li Emrah Küçükkapdan şöyle devam etti:

“Yarın Büyükşehir meclisinde olacak olanlar bunlar. Bakın, Akdeniz Belediye meclisinde yaşadık. İstiklal Marşına saygısızlık yapıldı. İstiklal Marşına saygısızlık yapanı Akdeniz Belediye Başkan Adayı koydular. Yarın bu Akdeniz Belediyesini kazandığı zaman Büyükşehir meclisinde İstiklal Marşını mı okutmayacak? Nasıl tepki koyacaksınız? Mersin’i kaosa sürüklemeyin. Bu bir kirli ittifaktır, Mersin üzerine kurulmuş bir kirli ittifaktır. Gerçek Atatürkçüler, gerçek Cumhuriyetçiler, gerçekten Mersin’i düşünenler bunun sağcısı solcusu yok arkadaş, bu Mersin’de nefes alan, Mersin’de yaşayan herkesi sağduyuya çağırıyorum.”    

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle