Hoşgeldiniz  

“CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR PARK BAHÇELERİ ÖZELLEŞTİRİYOR” DEMİŞTİK: İŞ FİRMAYA TESLİM EDİLDİ, PARK BAHÇELERDEKİ İŞÇİLERİN BAŞKA BİRİMLERE DAĞITIMI BAŞLADI!

admin | 21 Temmuz 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Belediyenin asıl işleri arasında sayılan birimleri özelleştirmişti. Son olarak Park ve Bahçeleri özelleştiren CHP’li Seçer, işi ihaleyi alan firmaya devretti. İhaleyi alan firma işi teslim alınca da Park-Bahçeler’de çalışan personel diğer birimlere kaydırıldı.

2019’da göreve gelen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Belediyenin asıl iş kolu olan MESKİ, Makine İkmal Bakım İşleri ve Park Bahçe bakımını özelleştirmişti.

ÖZELLEŞTİRMEYE SEÇER’İN YERELDEKİ ORTAĞI HDP BİLE KARŞI ÇIKMIŞTI

Yereldeki ortağı HDP kadrolarını doldurduğu Park ve Bahçeler’i özelleştiren CHP’li Seçer, bazı CHP’li ve HDP’li meclis üyelerinin tepkisini çekmişti.

PARK BAHÇELERDEKİ İŞÇİLER BAŞKA BİRİMLERE KAYDIRILDI!

CHP’li Seçer yönetiminin özelleştirdiği Park Bahçeler’de ihaleyi kazanan firma, işi teslim aldı. 2 gündür Park Bahçeler kadrosunda yer alan işçilerin başka birimlere kaydırılması da tamamlandı.

İHALEYİ KAZANAN FİRMA KENDİ BÜNYESİNE İŞÇİ ALMAK İÇİN İLAN YAĞDIRDI!

Geçtiğimiz günlerde ihaleyi kazanan firma, işçi almak için ilan yayınlamış, bu ilan Mersin’deki birçok yayın organında kendisine yer bulmuştu.  

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle