Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİLİ KOCAMAZ: “BU SIKINTILARIN BİR AN EVVEL ORTADAN KALKMASI İÇİN DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ KALMADI!”

admin | 22 Temmuz 2023 | Ekonomi, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika A- A+

Son yaşanan zam yağmurundan sonra milletin alım gücü iyice düşerken İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yaşanan büyük kriz için “Milletin kaygısını çekmek yine bizim gibi Vatan Millet ve Bayrak sevdalılarına düşüyor! Milletin içinde bulunduğu bu durum iktidar mensuplarının umurunda bile değil!” dedi.

Peş peşe gelen zamların yanında maaşlara yapılan güncellemeler yetmeyince yaşanılan ekonomik krizin boyutu da gitgide derinleşmeye devam ediyor.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz yaşanan derin ekonomik krizi değerlendirerek, iktidarın söylemlerinin de bu krizde milletin “damarına bastığını” söyledi.

“SÖYLEMLERLE MİLLETİN DAMARINA BASIYORLAR!”

İYİ Partili Kocamaz, “Seçim öncesi bol keseden harcayan siyasi iktidar, vatandaşın oyunu alıp da bir beş yılı daha garanti ettikten sonra, zamlarla vatandaşı oy verdiğine pişman edercesine çileden çıkarmaya devam ediyor! Akaryakıta uyguladığı yeni ilave ÖTV, bu güne kadar yapılan zamların tuzu biberi oldu. Zira akaryakıta yapılan zam domino etkisi yaratarak iğneden ipliğe her şeyi etkiliyor!

Sayın Cumhurbaşkanı da hala ‘Avrupa’da en ucuz akaryakıt bizde’ diyerek sanki Milletin damarına basıyor!” dedi.

“BU AZİZ MİLLETİN AHINI ALAN ONMAZ!”

Avrupa’daki asgari ücretin, Türkiye’deki asgari ücretin en az 4-5 katı olduğundan hiç bahsedilmediğine dikkat çeken İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Yine Avrupa’da asgari ücret alanların oranı yüzde 5 iken, bizde asgari ücretin artık ortalama ücret haline geldiğinden, büyük hayallerle Üniversiteyi bitiren ve beyaz yakalı olması gereken gençlerin, avukatların, mühendislerin, ekonomistlerin dahi asgari ücretle çalışmak zorunda kaldığından, gelecekleri ile alakalı olarak Ülkelerinden ümitlerini kesmiş ve gözlerini yurt dışına dikmiş olduklarından hiç bahsetmiyor! Sayın Cumhurbaşkanı, ülkeyi sanki başkaları bu duruma getirmiş gibi konuşuyor! El insaf! Yazıktır! Günahtır! Şunu asla unutmayınız ki, bu Aziz Milletin ahını alan onmaz!” diye konuştu.

“SEÇİM SON BİR ŞANSTI!”

Seçimden bu yana gelen zam sağanağının altında Milletin dayanacak gücünün kalmadığını söyleyen Burhanettin Kocamaz, şöyle devam etti:

“Rabbim Milletimize sabır versin ve de yardım eylesin. Ülkeyi yönetenlere de akıl fikir versin! Allah’ım sonumuzu hayreylesin! Bu sıkıntıların bir an evvel ortadan kalkması için dua etmekten başka çaremiz kalmadı! Ama yapacak bir şey yok! Atı alan Üsküdar’ı geçti! Seçim aslında son bir şanstı! Onu da Milletimiz kullanamadı! Şimdi sonucuna katlanmak zorunda! Milletin içinde bulunduğu bu durum iktidar mensuplarının umurunda bile değil! Milletin kaygısını çekmek yine bizim gibi Vatan Millet ve Bayrak sevdalılarına düşüyor!”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle